NaslovnicaVijestiPredsjednik Atletico Madrida ne želi Aguera ponovo u svom klubu

Predsjednik Atletico Madrida ne želi Aguera ponovo u svom klubu

Predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo ponovo se usprotivio povratku u klub nogometaša Manchester Cityja Sergija Aguera.

predsjednik atletico madrida

Aguero je počeo karijeru u argentinskom Independienteu, odakle je 2006. godine prešao u Atletico Madrid, za koji je odigrao 235 utakmica i postigao 101 gol. On je 2011. godine potpisao s Manchester City, a predsjedniku Atletica nije se dopao način na koji je Argentinac napustio “Vicente Calderon”.

>>Kako su Messijeve poruke na Whats Appu naljutile Ramosa?

“Real Madrid tada nije tražio Aguera. Ali, da, Kun je napustio Atletico, izašao je na ‘stražnja vrata’ i nije se ni pozdravio, bar ne sa mnom”, rekao je Cerezo, prenijeli su španjolski mediji. Cerezo je i u veljači kritizirao Aguera, kada ga je nazvao “glupim”.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

“On je bio jedini igrač koji je tako napustio Atletico, kao da je glup. Došao je kao heroj, ali je izašao na ‘stražnja vrata'”, rekao je tada Cerezo za Radio Cadena

[su_euro_soccer_bonus]

Aguero dobro igra ove sezone, postigao je 15 golova u 24 prvenstvenih utakmica za City. ‘Građani’ su danas savladali Hull sa 3-1 u 32. kolu engleskog Premiershipa, a Sergio Aguero je postigao pogodak u 48. minuti utakmice. City se nakon današnje ubjedljive pobjede nalazi na 4 mjestu sa 61 bodom, a Liverpool koji je na mjestu ispred ima dva boda više.

>>Ryan Giggs otkrio ko je najbolji nogometaš sa kojim je igrao

Manchester City narednu utakmicu igra protiv Southamptona u gostima i pobjeda će im bit imperativ ukoliko žele da prestignu Liverpool i direktno se kvalificiraju u Ligu prvaka naredne sezone.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!