NaslovnicaVijestiPredsjednik Barce imao je ovu poruku za Neymara nakon incidenta na treningu

Predsjednik Barce imao je ovu poruku za Neymara nakon incidenta na treningu

Predsjednik Barcelone Josep Bartomeu imao je poruku upućenu Neymaru, nakon incidenta i tučnjave Brazilca na treningu sa Nelsonom Semedom.

poruku

Brazilski as Neymar na izlaznim je vratima Barcelone poslije incidenta u kojem je sudjelovao na jučerašnjem treningu i sve je bliži PSG. Sjajni dribler se nakon duela potukao s Portugalcem Nelsonom Semedom, koji je nedavno stigao iz Benfice, a zatim je bijesan napustio teren Sveučilišta Berry u Miamiju.

[su_bonus]

Do skandala je došlo poslije oštrog starta Semeda nad Neymarom. Portugalac i Brazilac su razmijenili po udarac, a suigrači Javier Mascherano i Sergio Busquets uspjeli su ih razdvoje i spriječe teži sukob. Dok su trajale nemile scene, novi trener Ernesto Valverde je nemoćno gledao razvoj situacije i vjerojatno se ni u snu nije nadao da će već na početku rada s Kataloncima da se susretne s ovakvim problemima.

Neymar je odmah, pun bijesa, krenuo ka svlačionici, skinuo oznaku i šutnuo dvije lopte iz sve snage. Ostatak ekipe obavio je rad do kraja i bila je to užasna uvertira za prijateljski dvoboj s madridskim Realom u okviru Međunarodnog kupa prvaka, u noći između subote i nedjelje (01:30) u Miamiju.

FOTO: Evo kako će izgledati Real Madrid sljedeće sezone

BROJE MILIJUNE: Evo koliko iznosi nova Unitedova ponuda za Matića!

Ružan događaj s treninga samo je još više rasplamsao priče o odlasku brazilskog reprezentativca sa stadiona Camp Nou. Već danima traju nagađanja oko transfera u PSG, vrijednog nevjerojatnih 222 milijuna eura, i sasvim je moguće da Neymar više neće oblačiti dres Barce. Prije tuče sa Semedom fantastični napadač bio je u odličnoj formi, budući da je bio dvostruki strijelac u utakmici s Juventusom (2:1), a golom je riješio i okršaj s Manchester Unitedom (1:0).

“Ako neki nogometaš želi otići, mi tu ne možemo ništa promijeniti. Sve je na njemu”, izjavio je predsjednik Barce Josep Maria Bartomeu, poslavši tako poruku Brazilcu da ga neće spriječavati ukoliko ima namjeru da napusti klub.

Prema ranije utvrđenom planu, Neymar nije ni trebao vratiti s ekipom u Španjolsku nakon dvoboja s Madriđanima, već da ide u Shanghai, u okviru promocije poznatog brenda sportske opreme. Ipak, otkazao je put u Aziju.

“Neymar je zauzet, jer radi na svom transferu”, obrazložili su njegovi zastupnici taj potez.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!