NaslovnicaVijestiFOTO: Evo kako će izgledati Real Madrid sljedeće sezone

FOTO: Evo kako će izgledati Real Madrid sljedeće sezone

“Kraljevski klub” osvojio je najvažnije trofeje protekle sezone, te ušao u povijest kao prvi klub koji je obranio naslov Lige prvaka u sadašnjem formatu. Pored najvažnijeg pehara u klupskom nogometu, Real je stigao i do naslova španjolskog prvaka u La Ligi, te osvojio i Svjetsko klupsko prvenstvo u Japanu krajem prošle godine. U ovom tekstu saznajte kako bi trebalo da izgleda prvih 11 Real Madrida sljedeće sezone.

sljedeće sezone

Trofejnoj na Santiago Bernabeu pridodat je 12 “ušati” pehar, te 33. naslov španjolske a Lige. Osvojeno je i FIFA klupsko SP, te UEFA Superkup u okršaju protiv Seville u Norveškoj, što su 4 impresivna trofeja za samo jednu sezonu.

[su_no1forfootball]

Zinedine Zidane, klupska igračka legenda, sjajno je predvodio momčad u minuloj sezoni, te je na odličnom putu da stekne kultni status i kao trener madridskog kluba.

Kao ni glavni rival Barcelona, ni Real nije mnogo mijenjao u ovom prijelaznom roku, štoviše, prva postava praktički nije pretrpila nikakve izmjene.

Glavno ovoljetno pojačanje je mladi lijevi bek iz Atletico Madrida, Theo Hernandez. Francuski nogometaš je stigao za obeštećenje od 30 milijuna eura, čime je prekršen kodeks i nepisano pravilo između madridskih rivala (da nema direktnih transfera iz jednog u drugi klub).

Dani Ceballos, španjolski ofanzivni veznjak, otkrovenje na U21 Euru prošlog mjeseca u Poljskoj, došao je iz Betisa za iznos od 17 milijuna eura.

FOTO: Evo kako će izgledati Barcelona sljedeće sezone

FOTO: Evo kako će izgledati Bayern sljedeće sezone

FOTO: Evo kako će Paris SG izgledati sljedeće sezone

FOTO: Evo kako će Manchester United izgledati sljedeće sezone

Što se odlazaka tiče, Real je itekako napunio kasu odlascima Alvara Morate u Chelsea (65 mil.€), te Danila u Manchester City (30 mil.€), i posudbom Jamesa Rodrigueza Bayernu (10 mil.€).

No to nije sve, Madriđani su zaradili i prodajom igrača koji su bili daleko od prvog tima – Mariano Diaz (Lyon, 8 mil.€), Diego Llorente (Real Sociedad, 6 mil.€), Burgui (Alaves, 3 mil.€), što je sveukupno 122 milijuna eura.

Pepe je kao slobodan igrač otišao u turski Besiktas, a Fabio Coentrao je pozajmljen Sporting Lisabonu.

Kada se oduzme suma koju su isplatili za obeštećenje igrača koji su dovedeni na Santiago Bernabeu, Real je ovog ljeta u plusu čak 75 milijuna eura, što je izuzetno racionalno poslovanje za klub koji kroz povijest ima reputaciju ponajvećeg trošadžije na nogometnom tržištu.

Već dugo se spekuliše o prelasku supertalentovanog Kyliana Mbappea iz Monaca, čime bi vjerovatno bio oboren svjetski transfer rekord, no posao još uvijek nije blizu realizacije, tako da ćemo morati sačekati možda i sami kraj prelaznog roka za rasplet ove transfer sage.

Evo kako bi trebalo da izgleda prvih 11 Real Madrida u izboru Zinedinea Zidanea za sljedeću sezonu.

Isco je dobio prednost u odnosu na Balea u finišu protekle sezone, no ukoliko Zidane ipak ukaže povjerenje Velšaninu, Madriđani će igrati u standardnoj 4-3-3 formaciji, sa Baleom na desnom krilu. Ovo je zapravo postava koja je uvjerljivo svladala Juventus u finalu Lige prvaka (4:1).

Real Madrid će sezonu otvoriti utakmicom UEFA Superkupa u Skoplju 8. kolovoza, gdje će ukrstiti koplja sa osvajačem Lige Europe, Manchester Unitedom.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!