NaslovnicaVijestiFOTO: Evo kako će izgledati Barcelona sljedeće sezone

FOTO: Evo kako će izgledati Barcelona sljedeće sezone

Katalonski velikan okončao je proteklu sezonu bez naslova u La Ligi, dok su u Ligi prvaka zaustavljeni u četvrtfinalu od Juventusa, te su osvojili samo “utješni” trofej u španjolskom Kupu kralja (Copa del Rey). Pogledajte kako bi trebalo da izgleda Barcinih prvih 11 sljedeće sezone.

sljedeće sezone

Sezona u kojoj su u španjolskoj La Ligi ostali 3 boda iza najljućeg rivala Real Madrida, te u četvrtfinalu Lige prvaka glatko eliminirani od strane Juventusa, ukupnim rezultatom 3:0, premda su osvojili nacionalni Kup (Copa del Rey), za klub Barcinog renomea, može se nazvati samo neuspješnom.

Iako su u dva El Clasica ostvarili pobjedu i remi, kiksevi u “malim” utakmicama koštali su Blaugranu naslova prvaka. U dvije utakmice protiv Malage uzeli su tek bod, uz poraz na gostovanju La Coruni i Betisu u drugom dijelu sezone, svakako su iznenađenja koja je malo ko očekivao.

[su_no1forfootball]

Nakon čudesnog preokreta protiv PSG-a u osmini finala Lige prvaka, gdje su nakon poraza od 4:0 u Parizu napravili povijesni podvig na Camp Nou (6:1), Juventus, ovogodišnji finalista, pokazao se prejakim sa izabranike sada već bivšeg trenera Luis Enriquea. Nakon poraza u Torinu (3:0), Barca nije imala snage za novo čudo, te je uzvrat okončan bez pogodaka.

U finalu Copa del Reya slavili su protiv Alavesa (3:1), a posao im je ranije olakšala Celta eliminacijom Reala u četvrtfinalu natjecanja.

Nakon te utakmice, klub sa Nou Campa imenovao je novog trenera, Ernesta Valverdea, koji je došao sa klupe Athletic Bilbaoa, pošto je već ranije bilo poznato da će Luis Enrique na kraju sezone napustiti klub.

FOTO: Evo kako će izgledati Bayern sljedeće sezone

FOTO: Evo kako će Manchester City izgledati sljedeće sezone

FOTO: Evo kako će Paris SG izgledati sljedeće sezone

FOTO: Evo kako će Manchester United izgledati sljedeće sezone

Kao i obično, Barca nije pravila velike “rokade” u prijelaznom roku, doveli su tri igrača, a najveće pojačanje je Nelson Semedo, desni bek, koji je stigao iz Benfice za 30,5 milijuna eura. Portugalac je projektovan u startnoj postavi, umjesto Sergi Roberta, koji je dosad “krpio” na desnom boku.

Gerard Deulofeu se vratio iz Evertona, pošto je klub iskoristio buy-back klauzulu u njegovom ugovoru. Krilni igrač je nakon epizoda u Sevilli, Milanu i Evertonu dobio šansu da se dokaže u matičnom klubu.

Iz Fluminensea je došao 21-godišnji brazilski stoper Marlon, za 5 milijuna eura.

Jeremy Mathieu je kao slobodan igrač otišao u Sporting iz Lisabona, dok je Cristian Tello, koji je protekle tri sezone proveo na posudbama u Portu i Fiorentini, prodat Betisu za 4 milijuna eura. Treći vratar Jordi Masip otišao je u Valladolid.

U poslednje vrijeme aktuelne su spekulacije oko odlaske Neymara u PSG, no poslednje novosti govore da od senzacionalnog transfera ipak neće biti ništa.

U suprotnom smjeru bi mogao Marco Verratti, italijanski veznjak je već dugo na radaru Barce, no izgleda da dogovor još uvijek nije na pomolu.

Evo kako bi trebalo da izgleda prvih 11 novog Barcinog trenera Ernesta Valverdea:

 

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!