NaslovnicaVijestiPredsjednik Barcelone: Obojica će potpisati nove ugovore, ali neću ih spriječiti da...

Predsjednik Barcelone: Obojica će potpisati nove ugovore, ali neću ih spriječiti da odu sa Nou Campa

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu inzistirao je na tome da je novi ugovor sa Lionel Messijem dogovoren i potpisan i da je klub u pregovorima sa Andresom Iniestom oko novog ugovora.

Predsjednik Barcelone

Messijev sadašnji ugovor sa klubom iz Katalonije ističe na kraju sezone, dok je u srpnju potvrđeno da će 30-godišnjak potpisati ugovor kada se vrati sa pred sezone, no špekulacije su rasle i produženje se još nije desilo.

U intervjuu sa Ernest Folchom i Albert Masnou iz Sporta, Bartomeu je ublažio strahove navijača Barce:

“Sve je dogovoreno i potpisano. Postoje tri ugovora. Jedan sa fondacijom Messija, koji će biti potpisan sa predsjednikom fondacije i sa bratom igrača. Postoji ugovor o slikovnim pravima sa Messijem, kojeg je njegov otac potpisao, koji je administrator njegove tvrtke i ugovor o radu, koji je potpisao njegov otac, on ima moć da to uradi.”

[su_watch_live_football]

Prema Bartomeuu, jedino što treba učiniti je ‘službena fotografija i protokol potpisa’. Dodano je da je ugovor validan od 30. lipnja ove godine, a postoji nada da će posao biti obavljen sljedećeg mjeseca.

Kao što je napomenuto od strane Sid Lowe Guardiana pri procjeni Barceloninog ljeta, u prošlosti se tvrdi da je Messi potpisao svoj ugovor.

Međutim, prema novinaru Kieranu Canningu, sportski direktor Barcelone, Albert Soler, nije bio odgovoran za situaciju na konferenciji za novinare u subotu:

Pored Messija, tu je također Iniesta koji nije potpisao svoj ugovor još uvijek, što znači da bi i on mogao biti slobodan agent na kraju ove sezone. Prema Tuttosportu, Juventus razmišlja o kretanju na 33-godišnjaka.

Ali, Bartomeu je ponovo inzistirao da želi veznjaka u klubu još dugo vremena. “U tijeku je”, rekao je Bartomeu. “On još uvijek ima ugovor, Andres bi se trebao umiroviti u Barceloni.”

Kao što je napomenuto u ESPN-u, s obzirom na Iniestove godine, njegova situacija će biti fascinantna za praćenje u Barceloni:

S obzirom da su povezani sa velikim uspjehom Barcelone, teško je zamisliti Messija i Iniestu u drugim dresovima.

Navodno je dogovor sa obojicom igrača, da će potpisati nove ugovore, a zatim mogu početi tražiti sebi nove klubove, ukoliko to naravno žele. Messi bi vjerojatno trebao potpisati ugovor u kojem će otpusna klauzula biti oko 300 milijuna eura, a Barci treba novac za izgradnju nove momčadi.

[su_no1forfootball]

“Ako bi neki igrač želio otići, nije nikakav problem, sjest ćemo i razgovarati, ne želimo nezadovoljne i nesrećne igrače u svom timu, to nikada ne bi uradili. Klauzula bi mogla biti i milijardu eura, no ako igrač želi otići mi ga nećemo spriječiti”, rekao je Bartomeu.

UPLATI!
Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!