NaslovnicaVijestiPreko Twittera saznao da više nije član momčadi!

Preko Twittera saznao da više nije član momčadi!

Doskorašnji nogometaš Hulla Alex Bruce preko Twittera je saznao da više nije član momčadi!

član momčadi

Viđali smo bizarne situacije u svijetu nogometa, ali je Hull City pokazao kako neke stvari ne treba raditi.

Nakon ispadanja iz Premier lige su napravili listu igrača na koje računaju, a da pri tome ništa nisu javili otpuštenim nogometašima.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Pa je tako nakon pet godina provedenih u klubu Alex Bruce preko Twittera saznao da više nije član momčadi.

“Hvala vam što ste mi javili! Želim vam sve najbolje”, sarkastično je poručio Brus.

Ipak, brzo je uspio se smiri, pa je tako počeo i da se šali na svoj račun. Škotski klub Motherwell je na svom Twitter nalogu objavio da je angažirao Brucea.

Chelsea otkazao pobjedničku paradu

Legendarni vratar izjavio da je ‘vrlo zainteresiran’ za prelazak u Liverpool

Griezmannov prelazak u Manchester United na ljeto ovisi o dvije stvari

“Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Alex Bruce potpisao devetogodišnji ugovor s nama. Oprosti što smo zaboravili da ti javimo”, poručili su iz Motherwella.

Ubrzo su dobili odgovor.

“Vidimo se na pripremama”, napisao im je Bruce.

Hull je zauzeo 18. mjesto na tablici Premier lige sa 34 osvojena boda, šest manje od zone ispadanja. Motherwell je izborio 9. mjesto od 12 momčadi te će se i naredne sezoni natjecati u škotskom Premiershipu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!