NaslovnicaVijestiPrijelazni rok uživo (30. kolovoz): Gdje će Coutinho i Costa? Liverpool nudi...

Prijelazni rok uživo (30. kolovoz): Gdje će Coutinho i Costa? Liverpool nudi bogastvo!

Ostala su još dva dana do kraja ljetnog prijelaznog roka! Kao što znate, mnogo velikih transfera se upravo dešavaju pred kraj prijelaznog roka, a neki veliki transferi već su se desili danas, 30. kolovoza. U ovom članku pročitajte što je obilježilo današnji dan.

-Serge Aurier, desni bek PSG-a na korak je od prelaska u Tottenham za kojeg će PSG dobiti 25 milijuna eura od njegovog transfera. Čeka se samo službena potvrda jednog od klubova.

[su_cashout]

-Liverpool nudi čak 80 milijuna eura za zvijezdu Monaca Thomasa Lemara, uz novčano obeštećenja nude i pozajmicu Divocka Origija na jednu godinu.

-Fernando Llorente je na korak od prelaska u Chelsea, a Swansea bi od transfera Španjolca trebao zaraditi 15 milijuna eura koliko će londonski klub uplatiti na ime transfera.

-Lazio je odbio ponudu Juventusa od čak 50 milijuna eura za srpskog nogometaša Sergija Milinkovića-Savića, a talijanski mediji nagađaju da bi Juve mogao poslati novu ponudu od čak 70 milijuna europskih novčanica.

– Borussia Dortmund dovela je lijevog beka Hoffenheima Jeremyja Toljana koji je došao za pet milijuna eura. Toljan je potpisao ugovor sa klubom sa Westfalena do 2022. godine.

-Benedikt Howedes prešao je u Juventus iz Schalkea za 3.5 milijuna eura za jednogodišnju posodbu, a sljedećeg ljeta klub iz Gelsenkirchena trebao bi dobiti još 11.5 milijuna eura za otkup ugovora njemačkog braniča.

-Sve je bliže Philippe Coutinho Barçi, no pored toga katalonski gigant je napravio plan B ukoliko ne uspije dovesti brazilsku zvijezdu iz redova Liverpoola. Ukoliko ne uspiju dovesti Brazilca, Barça će se okrenuti jednom od ova tri nogometaša: Paulu Dybali, Antoineu Griezmannu ili Thomasu Lemaru

-Danny Drinkwater, nogometaš Leicester Cityja zatražio je od uprave ‘Lisica’ da ga puste u Chelsea koji će morati platiti 27 milijuna eura za usluge engleskog nogometaša.

-Arsenal je odustao od dovođenja Sergija Aguera s obzirom da je Manchester City uslovio Arsena Wengera koji bi u transfer trebao uključiti i Aleixisa Sancheza, a to francuski stručnjak ne želi.

– Diario Gol piše da je Arsenala poslao ponudu Real Madridu za njihovog nogometaš Lucasa Vaszqueza.

-The Sun je danas prenio informaciju da bi Diego Costa mogao karijeru nastaviti u Las Palmasu gdje bi ga Chelsea poslao na pozajmicu. The Sun piše da bi Las Palmas u stvari bio posljednja stanica španjolskog nogometaša pred povratak u Atletico Madrid.

-Britanski BBC donosi informaciju da je Everton odbio 25 milijuna funti za svog nogometaša Rossa Barkleyja. Vidjet ćemo što će biti do kraja prijelaznog roka, možda ‘Mou’ ipak uspije dovesti Barkleyja.

-List Manchester Evening News piše da bi argentinski nogometaš Sergio Aguero mogao napustiti Manchester City gdje se vidi zapostavljeno otkako je pod palicom španjolskog stručnjaka Pepa Guardiole.

-Engleski mediji su ujutro donijeli informaciju da Jose Mourinho već neko vrijeme želi dovesti krilo Leicester Cityja, Riyada Mahreza u Manchester United, a to će pokušati uraditi u posljednja dva dana ljetnog prijelaznog roka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!