NaslovnicaVijestiPrijelazni rok uživo: Bayern dovodi Realovog igrača, Inter u lovu na Belgijanca

Prijelazni rok uživo: Bayern dovodi Realovog igrača, Inter u lovu na Belgijanca

Prijelazni rok uživo: Bayern dovodi Realovog igrača, Inter u lovu na Belgijanca

Prijelazni rok u svijetu nogometa u većini europskih zemalja počeo je prvog srpnja. Već smo vidjeti nekoliko senzacionalnih transfera, kao što je onaj Romelua Lukakua u Manchester United za preko 80 milijuna eura, a u narednim danima napetost će biti na vrhuncu, spekulacija je na pregršt, a mi ćemo vas u ovom članku izvještavati o transfer nagađanjima.

prijelazni rok uživo

14:52 – Evening Standard donosi informaciju da je Real Madrid spreman prodati Kovačića, a Tottenham je veoma zainteresovan za usluge hrvatskog internacionalca.

15:03 – Britanski Daily Telegraph prenosi informaciju da će Chelseajev igrač, Ruben Loftus-Cheek otići na pozajmicu u Crystal Palace do kraja sezone.

16:13 – Posljednja ponuda Barçe za nogometaša Guangzhoua, Paulinha iznosit će 25 milijuna eura, piše katalonski list Sport.

[su_live_koeficijenti]

16:17 – Inter je spreman da ponudi 60 milijuna eura za Rominog veznjaka Radju Nainggolana, piše Gazzetta dello Sport.

17:01 – Kolumbijski mediji pišu da je Bayern spreman da u svoje redove dovede igrača Real Madrida i kolumbijske reprezentacije, Jamesa Rodrigueza. Isti izvor navodi da će se James prije odlučiti za Bayern nego za Paris Saint-Germain koji je također zainteresovan za njegove usluge.

17:02 – Chelsea nakon što nije uspio dovesti Romelua Lukakua, okrenut će se napadaču Real Madrida i španjolske reprezentacije, Romelu Lukakuu za kojeg nude 80 milijuna eura.

17:05 – Juventus još nije odustao od talentovanog nogometaša Liverpoola, Emre Cana za kojeg se nadaju da će ga dovesti u ovom prijelaznom roku, piše Gazzata dello Sport

18:20 – Nakon transfera u Manchester United, Romelu Lukaku je izrazio zadovoljstvo na svom Twitter profilu.

19:04 – Liverpool je potvrdio dolazak 19-godišnjeg Dominica Solankea nakon što mu je istekao ugovor sa Chelseajem.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!