NaslovnicaVijestiPrijelazni rok uživo: Juve dovodi Kroosa, Chelsea dobio konkurenta u utrci za...

Prijelazni rok uživo: Juve dovodi Kroosa, Chelsea dobio konkurenta u utrci za Aubameyanga

Veoma zanimljiv dan na nogometnoj tržnici! Sigurno najveći “bum” je transfer Leonarda Bonuccija iz Juventusa u Milan koji je potpisao petogodišnji ugovor, a još je dosta zanimljivih spekulacija koje možete pročitati u nastavku ovog teksta.

prijelazni rok

09:14 – Juventus želi dovesti veznjaka Real Madrida i njemačke reprezentacije, Tonija Kroosa od novca kojeg su dobili prodajom Leonarda Bonuccija u Milan, piše Sport Mediaset.

09:18 – Real Madrid razmišlja o angažiranju desnog bočnog PSG-a, Thomasa Meuniera, piše španjolski list Marca.

09:19 – Los Angeles Galaxy trenutno su u pregovorima sa Zlatanom Ibrahimovićem. LA Galaxy je spreman da Ibrahimovića naprave najplaćenijim igračem MLS lige, piše britanski dnevni list Mirror.

10:10 – Real Madrid je spreman da ponovo pokuša dovesti vratara Manchester Uniteda, Davida de Geu, piše The Sun.

10:28 – Milan je i dalje zainteresovan za dovođenej Andrea Belottija koji bi si odlično uklopio u Milanov novi tim za sljedeću sezonu, piše talijansko izdanje Sky Sportsa.

10:30 – Britanski tabloid The Sun donosi informaciju da se trenutno Liverpool i Chelsea bore za dovođenje Pierrea-Emericka Aubameyanga, brzonogog napadača iz Borussije Dortmund.

11:15 – Francuski list L’Equipe piše da je Monaco odbio ponudu od 45 milijuna eura od Manchester Cityja za lijevog bočnog, Benjamina Mendyja.

12:03 – West Ham odustao je od dovođenja napadača Arsenala Olivera Girouda, piše Sky Sports.

15:33 – The Sun piše da menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho želi prodati braniča Chrisa Smallinga tokom  ljetnog prijelaznog roka.

16:36 – Manchester City potvrdio je dovođenje Kylea Wqalkera iz Tottenhama za 45 milijuna funti plus dodatnih 5 milijuna. Engleski reprezentativac potpisao je petogodišnji ugovor na Etihadu i nosit će dres sa brojem 2.

18:24 – Chelsea je dao dozvolu Diegu Costi i Nemanju Matiću da propuste azijsku turneju. Izvori Sky Sportsa navode da bi se Costa mogao vratiti u Atletico Madrid, dok se Matić povezuje sa Manchester Unitedom.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!