NaslovnicaVijestiPrijelazni rok uživo: Real Madrid spreman prodati hrvatskog nogometaša, Arsenal lovi novo...

Prijelazni rok uživo: Real Madrid spreman prodati hrvatskog nogometaša, Arsenal lovi novo pojačanje

Prijelazni rok je u punom jeku, mnogo zanimljivih spekulacija u svijetu nogometa, a neki transferi su ozvaničeni. Najzvučniji među njima je transfer Jamesa Rodrigueza u minhenski Bayern iz Real Madrida. Cijena transfera? Bayern će platiti Real Madridu 10 milijuna eura za dvogodišnju posudbu, a još 35 milijuna u slučaju eventualnog otkupa. U nastavku teksta pratite prijelazni rok uživo.

novo pojačanje

21:56 – Douglas Costa je stigao iz Munchena u Torino gdje će obaviti medicinske preglede prije prelaska u Juventus, pišu talijanski mediji.

21:36 – Southampton želi potpisati napadača Atletico Madrida, Luciana Vietta. Argentinac je postigao 10 pogodaka u dresu Seville prošle sezone gdje je bio na pozajmici, a također ga želi i Sampdoria.

20:11 – Inter se također uključuje u utrku za nogometaša Chelseaja, Nemanju Matića koji nije otišao u United. Talijanski klub spreman je ponuditi 35 milijuna funti za usluge srpskog nogometaša.

18:42 – Dani Alves će prije izabrati Paris Saint-Germain nego Manchester City, pišu mnogi mediji u francuskoj prijestolnici, a neki čak navode da je Alves već na medicinskim pregledima u francuskom klubu.

18:41 – Milan zvanično produžio produljenje ugovora sa Donnarummom.

16:54 – Nogometaš Monaca, Benjamin Mendy dosta se povezuje sa Manchester Cityjem. Na Instagramu je postavio fotografiju sa opisom “Vidimo se uskoro”. Želi li nešto poručiti? Prosudite sami.

See you soon ? #BM23

A post shared by Benjamin Mendy (@benmendy23) on

15:59 – Inter je zvanično potvrdio da je u svoje redove doveo španjolskog nogometaša, Borju Valera koji je potpisao ugovor na tri godine. Došao je iz Firoentine, a 32-godišnjak je igrao za West Brom od 2008. do 2011, a bio je i na pozajmicama u Mallorci i Villarrealu.

13:52 – Spursi imaju na oku napadača Manchester Cityja, Kelechi Ihenacha. Britanski mediji su pisali da je jedan od kandidata za dovođenje mladog napadača Cityja i Leicester.

13:50 – Real Madrid je otvoren za ponude za Matea Kovačića, hrvatskog nogometaša koji ne dobija previše minuta u dresu kraljevskog kluba, piše Evening Standard.

13:48 – Everton razmišlja o dovođenju napadača Crystal Palacea i belgijske reprezentacije, Christiana Bentekea piše Daily Mail.

12:11 – Britanski The Sun donosi informaciju da je Arsenal spreman da uđe u utrku sa Liverpoolom, Chelseajem i Cityjem za braniča S’tona, Virgila van Dijka.

11:19 – Manchester United je postavio otkupnu cijenu za Antyhonja Martiala, a ona iznosi 30 milijuna funti. Daily Mirror piše kako će Manchester United radije prodati Martiala nego poslati ga negdje na posudbu.

11:17 – Chelsea neće dozvoliti Diegu Costi da se vrati u prvi tim, tako da je dovođenje novog napadača u klub izvjesno, piše britanski Daily Telegraph.

10:18 – Liverpool pomno prati napadača Atletico Madrida, Angela Correru piše Foot Mercato.

10:14 – Chelsea je ušao u utrku za Aubameyanga, brzonogog napadača Borussije Dortmund za kojeg nude 70 milijuna eura. Chelseaju je potreban napadač nakon što ih je odbio Lukaku i prešao u United.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!