NaslovnicaVijestiPropali talenat seli u Englesku? Sedam klubova iz Premier lige zainteresirano za...

Propali talenat seli u Englesku? Sedam klubova iz Premier lige zainteresirano za brazilskog internacionalca

Propali talenat seli u Englesku? Sedam klubova iz Premier lige zainteresirano za brazilskog internacionalca. Kada se Gabriel Barbosa preselio u Inter iz Santosa za 30 milijuna eura prošlog ljeta, Nerazzuri su ga smatrali inspiriranim transferom, a divovi iz Serije A su uspjeli da pobijede Real Madrida i Barcelonu u utrci za Brazilca.

Propali talenat

Ipak, nakon debitantske sezone, koja se sastojala od samo jednog gola u 10 nastupa, dječak poznat kao Gabigol vidio je kako njegova cijena pada, a njegova budućnost na San Siru ostaje neizvjesna.

Unatoč iznenađujuće lošoj prvoj sezoni u Interu, za Gabriela su zainteresirani mnogi klubovi koji nadziru njegovu situaciju, a Inter bi trebao da odluči da li će zaraditi na 20-godišnjaku.

Sedam zainteresiranih klubova dolazi iz Premier lige.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Bleacher Report izvještava kako se Tottenham, Liverpool, Everton, Southampton, Leicester City, Stoke City i Swansea natječu za potpis Brazilca, a mnogi vjeruju da je izabrao pogrešan tim tijekom sezone 2016/17 i da se zbog toga muči naći pravu formu.

Gabigol je postigao 56 golova u 154 utakmica za Santos, a debitirao je za Peixe sa 16 godina tijekom remija sa Flamengom u svibnju 2013. godine. Interov napadač je predstavljao Brazil u U15, U17, U20, U23 i seniorskom timu, dva puta je postigao gol u četiri utakmice za svoju zemlju.

Jedina prepreka na putu potencijalnog premještanja u Englesku bila bi činjenica da Gabigol trenutačno ne zadovoljava propise o radnoj dozvoli u Velikoj Britaniji, što znači da će jedina šansa da ga klub iz Premier lige potpiše biti sa dozvolom da može igrati u Velikoj Britaniji, a to može dobiti kada je igrao za seniorsku reprezentaciju što je velika mogućnost da se dogodi.

Također pročitajte: Tri igrača Barcelone koji su molili Neymara da ostane na Nou Campu

S obzirom na neizmjeran talenat koji je Gabigol pokazivao tijekom njegovih godina u Brazilu, bila bi šteta da ga i dalje gledamo na klupi Intera.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!