NaslovnicaVijestiŠOK IZ ARGENTINE: Prvotimcu Atletica odmor se pretvorio u tragediju

ŠOK IZ ARGENTINE: Prvotimcu Atletica odmor se pretvorio u tragediju

Prvotimcu Atletica odmor se pretvorio u tragediju! Igrač madriskog Atletica, Argentinac Angel Correa, otputovao nje na godišnji odmor u rodni Rosario, ali umjesto da uživao u slobodnim danima, njegov godišnji odmor se pretvorio u tragediju.

Prvotimcu Atletica odmor se pretvorio u tragediju

Angel Correa nakon naporne sezone u Atleticu dobio je nekoliko sedmica za godišnji odmor, te ih je odlučio iskoristiti za putovanje u rodnu zemlju Argentinu. Prvo je posjetio neke prijatelje u glavnom gradu Argentine, nakon čega je otputovao u rodni Rosario, gdje će sačekati vjenčanje zvijezde Barcelone, Lionela Messija.Prije svega u Rosario je otišao da posjeti svoju porodicu, ali već prvi dan u Rosariu Angel Correa doživio je veliki šok. Umjesto veselja doživio je tragediju. Ujutro je posjetio svog brata Luisa, a nakon nekoliko sati primio je vijest da su njegovog brata pronašli mrtvog u njegovoj kući.

[su_live_koeficijenti]

Razlozi za smrt trenutno nisu poznati, ali mediji prenose da su došli do informacije od izvora bliskih porodici Correa, da je Luis, inače 25-godišnjak, već duže vrijeme bio u velikoj depresiji, te da ne isključuju mogućnost da je riječ o samoubistvu. Ovo je već treća veća tragedija koju je doživio ovaj sjajni nogometaš. Još kao dječak izgubio je oca, a kada je imao 12 godina izgubio je i starijeg brata.

>> Sve je gotovo: Alvaro Morata napušta Madrid!

Angel Correa, 22, ima fantastičnu sezonu iza sebe. U svim takmičenjima odigrao je 41 utakmicu, a pri tome je postigao 8 golova i zabilježio 11 asistencija.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!