NaslovnicaVijestiPut od finala Lige prvaka do amaterskog nogometa: Bivši igrač Arsenala i...

Put od finala Lige prvaka do amaterskog nogometa: Bivši igrač Arsenala i Liverpoola dotakao dno svojim prelaskom u amaterski klub

Put od finala Lige prvaka do amaterskog nogometa. Bivši igrač Arsenala i Liverpoola dotakao dno svojim prelaskom u amaterski klub. Od igranja u finalu Lige prvaka do amaterskog nogometa. Posljednji potez Jermainea Pennanta nastavlja njegovu nogometnu spuštajuću spiralu.

Put od finala

34-godišnjak će se pridružiti Billericay Townu i potpisat će dvogodišnji ugovor. Prihvatio je transfer u sedmi red engleskog nogometa, te će se povezati sa bivšim igračima Premier lige.

Pennant će, kako se izvješćuje, zarađivati 3000 funti tjedno nakon što je odbio da pređe u škotsku Premier ligu. Krilni igrač se pojavio u Hibernianu tijekom pred-sezone, sa Neil Lennonovom ekipom koja je bila spremna da ga dovede za stalno.

Nakon što je škotska ekipa potpisala Vykintasa Slivku iz Juventusa, nadali su se da će napraviti još jedan dodatak ekipi sa Pennantom, iako su kako stvari stoje izgubili tu utrku od amaterskog tima.

[su_bonus]

Bivši igrač Arsenala i Liverpoola je ušao u kratkoročni ugovor sa Buryjem u siječnju i napravio je sedam nastupa za njih.

Također je nastupao i u Singapuru za Tampines Rovers, a prije toga i u indijskoj ligi za Pune City za koji je također odigrao sedam utakmica.

No, nakon što je igrao za Arsenal, Liverpool i Real Zaragozu, Pennant će sada Billericay nazvati domom.

Ambicionzni klub je ‘pljunuo’ gotovinu, a vlasnik Glenn Tamplin se nada da potpisivanje Pennanta može donijeti uspjeh i da konačno dođu do piramide nogometne lige.

“Jermaine će biti izvrsno pojačanje i pomoći će nam da dođemo tamo gdje želimo”, rekao je Tamplin putem Daily Expressa.

“Svi znamo da je vrhunski igrač. Dobar je prijatelj sa Jamie O’Harom i kada je čuo što radimo, obavijestio je da želi doći ovamo.”

[su_live_koeficijenti]

“Jermainova sposobnost učinit će nas još jačom i njegovo iskustvo pomoći će našim mlađim igračima da dostignu sljedeću razinu”.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!