NaslovnicaVijestiReal Madrid će svojim igračima isplatiti 80 milijuna eura ukoliko osvoje Ligu...

Real Madrid će svojim igračima isplatiti 80 milijuna eura ukoliko osvoje Ligu prvaka

Real Madrid će svojim igračima isplatiti 80 milijuna eura ukoliko osvoje Ligu prvaka. Real Madrid će u Cardiffu u subotu tražiti da osvoji svoj 12. naslov prvaka Europe kada se sretne sa Juventusom, a ima dosta dodatnih poticaja za igrače Reala.

Real Madrid će svojim

Nikada prije niti jedna momčad nije uspjela obraniti taj naslov, a Los Blancosi su dobili najveću šansu da to urade, da podignu dvostruku krunu, zajedno sa naslovom La Lige.

Prošlo je 59 godina bez tog uspjeha, 59 godina nisu uspjeli osvojiti La Ligu i Ligu prvaka zajedno, a ako ta povijesna činjenica nije dovoljna motivacija, onda jeste finansijska nagrada koju je Real spremio za svoje igrače.

Finansijska nagrada će biti isplaćena igračima Real Madrida ukoliko uspiju pobijediti Juventus i osvojiti Ligu prvaka. Zbog dogovora na početku sezone, igrači Real Madrida imaju premije vezane za osvajanje oba naslova prvaka, gdje će svaki igrač dobiti 1.5 milijuna eura.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
Prošle sezone klub je platio ukupno 32 milijuna eura bonusa igračima i trenerskom osoblju, gdje je svaki igrač dobio oko 700.000 eura za osajanje Lige prvaka i dodatnih 100.000 zbog pobjede protiv Barcelone na Nou Campu u El Clasicu.

Također pročitajte: Juventus v Real Madrid: Talijanski prvaci protiv španjolskih prvaka, povijesno finale Lige prvaka

Ovaj put, Los Blancosi će isplatiti više od 80 milijuna eura bonusa ako u finalu Lige prvaka izađu kao pobjednici.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!