NaslovnicaVijestiReal Madrid osvojio UEFA Superkup u Skoplju

Real Madrid osvojio UEFA Superkup u Skoplju

Nogometaši Reala savladali su u Skoplju ekipu Manchester Uniteda s 2:1 i osvojili prvi trofej u novoj sezoni. Madriđani su bili bolji rival, poveli golovima Casemira i Isca, da bi konačan rezultat postavio Romelu Lukaku. Kraljevi su bili bolji rival tokom većeg dijela susreta, United je tek u finišu pokušao da uradi nešto više.

real osvojio

Izabranici Zinedina Zidana poveli su u 24. minuti, kada je Casemiro odlično reagirao na jednu dubinsku loptu i savladao De Geu. Ipak, čini se da je Brazilac bio u zaleđu. Real je u prvom poluvremenu propustio nekoliko dobrih prilika, da bi u nastavku Isco udvostručio prednost, poslije lijepog duplog pasa sa Baleom.

Real Madrid nudi zvijezdu tima plus novac za Paula Dybalu

Ryan Giggs: On je najbolji igrač protiv kojeg sam ikad igrao

Chelsea i Manchester United se bore za braniča: Conte ga mora dovesti inače će teško pregurati sezonu

Bale je mogao i sam da se upiše u strijelce, ali je iz izgledne situacije pogodio prečku gola Uniteda. Kazna je stigla samo nekoliko trenutaka kasnije, kada je Matić snažno šutirao, Navas obranio, ali je lopta stigla do Lukakua, koji je rutinski provodi u mrežu.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Real je čuvao prednost do kraja, mečpa, “đavoli” pokušavali da dođu do izjednačenja, a najbolju priliku propustio je Rashford, koji je izašao sam pred Navasa, ali je vratar Reala odlično reagovao. Nemanja Matić je odigrao svoj prvi službeni meč u dresu Uniteda i ostavio odličan dojam, dok je Cristiano Ronaldo u igru ​​ušao u 80. minuti i nije imao mnogo prilika, osim jednog slobodnog udarca kojeg je šutirao preko gola.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!