NaslovnicaVijestiRekordan transfer kluba na izlaznim vratima

Rekordan transfer kluba na izlaznim vratima

Rekordan transfer kluba na izlaznim vratima! Da se kvalitet i uspjeh određenog nogometaša u određenom klubu se u današnje vrijeme ne mjeri po visini transfera su najbolje osjetili čelnici Stoke Citya. Oni su prošlo ljeto u svoje redove doveli Gianellia Imbula, koji se u dresu Stoke Citya nije najbolje snašao.

Rekordan transfer kluba na izlaznim vratima

Gianelli Imbula koji je prošlo ljeto dres portugalskog velikana Porta zamjenio dresom Stoke Citya, će ovo ljeto vjerovatno napustit klub. Najskuplji nogometaš u historiji Stoke Citya se nije najbolje snašao u novoj sredini, stoga trener Stokea, Mark Hughes samo još čeka pravu ponudu za ovog nogometaša koji će imati dozvolu da napusti klub.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Imbula je u julu 2015 godine, dres francuskog velikana Marseillea zamjenio dresom Porta u rekordnom transferu za portugalski klub od 15 miliona eura. On je se na stadionu Dragao zadržao svega 6 mjeseci, jer su za njegove usluge bili zaintereovani iz Stoke Citya. Ali igre kakve je pružao u Portu u Stokeu su bile nepoznanica.

>> United će imati na raspolaganju 240 miliona funti za transfere

“Ponekad stvari ne idu onako kako si planirao. Situacija je frustrirajuća i za igrača i za naš klub. Igre kakve smo očekivali od Imbule nismo vidjeli. te je najbolje za obje strane da se raziđemo na ljeto. On se jednostavno nije navikao na Premier ligu. To nije ništa novo, mnogi i veći igrači u tome nisu uspjeli” – rekao je Hughes, te je tako dao do znanja francuskom nogometašu rođenom u Belgiji da može tražiti novi klub.

Hughes je još rekao da za sada ponuda za njega nije bilo, te da će ga klub prodati ukoliko za njega dobiju ponudu od 18 miliona za koliko su ga i doveli iz Porta.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!