NaslovnicaVijestiRio Ferdinand osramotio Ramosa

Rio Ferdinand osramotio Ramosa

Rio Ferdinand osramotio Ramosa! Sinoć su u finalu Lige prvaka snage odmjerili Real i Juventus, Real Madrid je zasluženo slavio i postao prvi klub koji je odbranio titulu Lige prvaka. Ali ipak oni koji nisu ljubitelji Real Madrida osuli su paljbu po braniču Reala, Sergiu Ramosu nakon što je simulirao da je dobio udarac od Juana Cuadrada. Jedan od njih je Rio Ferdinand koji je na grub način isprozivao Ramosa.

Rio Ferdinand osramotio Ramosa

Rio Ferdinand je nakon sinoćnjeg finala u kojem je Real slavio protiv Juventusa na jedan grub i oštar način isprozivao kapitena Real Madrida Sergio Ramosa. Njemu je zasmetala situacija iz drugog poluvremena u kojoj je najdeblji kraj izvukao Juan Cuadrado koji je na terenu proveo svega 20 minuta.

>> Salah dogovorio sve uvjete sa Liverpoolom

Nakon što je Ramos jednim grubim klizećim startom startovao na Cuadrada te loptu izbacio van igrališta, kolumbijac je pokušao uzeti loptu iz ruku Ramosa, te ga je slučajno dodirnu po leđima nakon čega je Ramos pao kao pokošen. Bilo je jasno da je kapiten Reala htio odglumiti i prisliti Felixa Brycha da Cuadradu pokaže žuti karton, što je i nijemac uradio.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Ramosov potez nije bio uopšte “kraljevski” rekao je Ferdinand.

“Kada Ramos vidi snimku biće ga stid. Kada bi mene moj sin vidjeo da uradim nešto tako, mene bi bilo sram. Ramos je vrhunski igrač koji godinama igra na najvišem nivou kako za klub tako i za reprezentaciju, njemu ovakvi potezi ne trebaju.” – rekao je Ferdinand.

Mnogi su na društvenim mrežama ismijavali potez Ramosa a jedan od komantara je bio da je Ramos dovoljno snažan da digne pehar a da ne može izdržati jedan mali udarac.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!