NaslovnicaVijestiRoman Burki otkrio što se desilo u autobusu Dortmunda nakon eksplozije: "Sjedio...

Roman Burki otkrio što se desilo u autobusu Dortmunda nakon eksplozije: “Sjedio sam pored Bartre”

Roman Burki otkrio što se desilo u autobusu Dortmunda nakon eksplozije. Istraga je u tijeku, nakon tri eksplozije sinoć koje su se dogodile u blizini timskog autobusa Borussije Dortmund.

Autobus je prevozio ekipu na Signal Iduna Park, kako bi se odigrala utakmica četvrtfinala Lige prvaka protiv Monaca kada su se eksplozije dogodile 9 kilometara udaljeno od stadiona u Hochstenu.

Marc Bartra je odveden u bolnicu nakon što je zadobio posjekotine na ruci. Od tada izvještaji govore da se stoper vratio kući.

[su_euro_soccer_bonus]

Dortmund će utakmicu protiv Monaca igrati danas u 18:45. Dortmund je tvitovao: “Bomba je eksplodirala u blizini timskog autobusa. Igrači su na sigurnom. Nema opasnosti na stadionu.”

Roman Burki otkriva što se dogodilo unutar busa

Prvi golman Borussije Roman Burki je postao prvi igrač koji je otkrio što se dogodilo unutar timskog autobusa kada je došlo do eksplozije.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

“Napustili smo hotel u 19:15 i krenuli niz ulicu. Autobus se okrenuo prema glavnoj ulici kada se desila eksplozija”, rekao je za Blick.

“Sjedio sam u zadnjem redu pored Marc Bartre, koji je pogođen dijelovima stakla.”

Također pročitajte: Bayern Munich v Real Madrid: Veliki sudar divova na Allianz Areni

“Nakon praska, svi smo se sageli u autobusu, a oni koji su mogli su legli na pod. Nismo znali da li će ih biti više. Policija je brzo bila na licu mjesta, bili su sigurni. Svi smo šokirani – nitko nije mislio o nogometnoj utakmici u tom trenutku.”

Zaista zastrašujuće to što se dogodilo Dortmundu. Da li će oni sada biti spremni za ovu utakmicu ili će još uvijek biti u šoku? Sva sreća nitko nije teško ozlijeđen. Bartra je dobro i kući je, njegova majka je izjavila.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!