NaslovnicaVijestiRonaldo donio zaradu Nikeu od pola milijarde dolara!

Ronaldo donio zaradu Nikeu od pola milijarde dolara!

Cristiano Ronaldo, nogometaš Real Madrida, donio je proizvođaču sportske opreme Nikeu zaradu od čak pola milijarde dolara!

zaradu

Tvrtka Nike je u 2016. godini zabilježila značajan gubitak profita od 19 posto u odnosu na prethodne godine.

Ipak, za taj gubitak ne mogu okriviti nogometaša Cristiana Ronalda.

Naime, Ronaldo je najpraćeniji osoba na svijetu na društvenim mrežama sa 260 milijuna fanova na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Zahvaljujući njegovim objavama na društvenim mrežama, logo tvrtke Nike našao se na 347 od 1.700 objava popularnog nogometaša, što je kompaniji donijelo već spomenutu reklamnu zaradu od 500 milijuna dolara.

Samo jedna Ronaldova objava u kojoj je viđen Nikeov logo donijela je 5,8 milijuna dolara.

Ronaldo je sa sportskom tvrtkom potpisao doživotni ugovor i postao tek treći sportista kome je to pošlo za rukom.

Za sada su to učinili samo Michael Jordan i LeBron James.

Iza Cristiana Ronalda je fantastična godina. Portugalac je sa Real Madridom osvojio Ligu prvaka i Superkup Europe, a u međuvremenu je sa reprezentacijom Portugala osvojio Europsko prvenstvo u Francuskoj. Na klupskom planu, godinu je krunisao trofejom na Svjetskom klupskom prvenstvu, trijumfom protiv japanske Kashime u finalu, u kojem je postigao hat-trick.

Portugalac je takođe dobitnik ovogodišnje Zlatne lopte France Footballa (Ballon d’Or), najprestižnijeg individualnog priznanja u nogometu, po četvrti put u svojoj karijeri, te se tako približio Lionelu Messiju, koji je bio dobitnik ovog priznanja pet puta.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!