NaslovnicaVijestiRonaldo imenovao igrača koji je spreman nositi dres Real Madrida

Ronaldo imenovao igrača koji je spreman nositi dres Real Madrida

Ronaldo imenovao igrača koji je spreman nositi dres Real Madrida. Ovo je bio neobičan početak ljeta za Real Madrid. Los Blancosi, naviknuti na trošenje ogromnih količina novca u transfernom roku, sada su prisiljeni da uvjeravaju svoje najbolje igrače da ostanu.

Čini se da je Cristiano Ronaldo, koji je navodno spreman napustiti Španjolsku nakon što je optužen za poreznu prevaru, odlučio ostati na Bernabeu. Ili se tako nada i očekuje predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

“On ima ugovor s Real Madridom i kad prestane igrati na Kupu Konfederacija, razgovarat ćemo”, rekao je Perez za Sky Sports.

“On je ljut, to je sigurno, jer je iskrena osoba koja ispunjava svoje obveze.”

“Nisam razgovarao sa njim, ali sretni smo što je u Madridu, mislim da će nastaviti karijeru ovdje.”

[su_bonus]

Perez nije mogao isto reći i za Gareth Balea.

Madrid je povezan sa transferom Monacovog Kylian Mbappea već neko vrijeme, a mediji navode kako će Real prodati Balea, Ronalda ili Karim Benzemu kako bi se dogodio rekordni i povijesni transfer 18-godišnjaka.

I bivši napadač Madrida Ronaldo Nazario, poznat kao debeli Ronaldo, vjeruje da je Mbappe spreman da igra u slavnom bijelom dresu.

[su_live_koeficijenti]

“On je spreman za Real”, izjavio je Ronaldo za Gazzettta dello Sport.

“Vrlo je dobar i jak igrač.”

Ronaldo vjeruje da će jedan član madridskog napadačkog trio otići – iako je uvjeren da to neće biti CR7.

“To je ono što Zizou i Florentino misle, ali samo ako jedan od trojice ode”, dodao je Brazilac.

Također pročitajte: Njemačka v Meksiko: Polufinale Kupa konfederacija

“Gotovo sam siguran da će Cristiano Ronaldo ostati u Real Madridu, a igrač koji svake godine daje po 50 golova je previše važan da bi ga pustili.”

“Najbolji igrači su oni koji mogu odlučiti svoju budućnost, ali mislim da ne postoji drugi klub koji može bolje da se brine o Ronaldu od Reala, iako ne znam njegove razloge za uzrujanost.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!