NaslovnicaVijestiRoy Keane otkrio kojeg igrača bi volio vidjeti u Manchester Unitedu

Roy Keane otkrio kojeg igrača bi volio vidjeti u Manchester Unitedu

Roy Keane otkrio kojeg igrača bi volio vidjeti u Manchester Unitedu. Manchester United i Jose Mourinho su razumljivo primili dosta hvale nakon podizanja prvog trofeja na Wembleyu u nedelju.

Roy Keane otkrio

Pobjeda od 3-2 nad Southamptonom je uslijedila, zahvaljujući golovima Zlatana Ibrahimovića i Jesse Lingarda. United je osigurao EFL trofej i vratio ga na Old Trafford.

Nakon lukavog početka sezone, Crveni vragovi su se ponovo vratili u impresivnu formu u posljednjih nekoliko mjeseci.

Od teškog poraza od Chelseaja na Stamford Bridge-u (4-0) u listopadu, oni su izgubili samo jednu utakmicu – drugu u polufinalu EFL kupa protiv Hulla.

Ipak, bivši kapetan Roy Keane nije potpuno uvjeren u napredak koji je ostvario Mourinho ove sezone.

“Ja sudim Unitedu na velikim utakmicama. Chelsea i još jedna ili dvije dolaze sada. Ako želite igrati za United i biti uspješni, oni moraju pobjeđivati velike utakmice.”

Od trenutnih top šest, Manchester United je igrao protiv Arsenala, Tottenhama i Liverpoola od poraza protiv Chelseaja – gdje su pokupili dva remija i jednu pobjedu.

Iako su neporaženi, Mourinho će nesumnjivo radije pokupiti tri boda protis vake od tih ekipa da pomogne svojoj ekipi u potrazi za gornja četiri mjesta.

No, od sada pa do kraja sezone, Crveni vragovi idu ka top četiri i još uvijek mogu dokazati da je Keane u krivu.

Keane je dodao: “Ja bih volio vidjeti Seamusa u Manchester Unitedu, jer mislim da bi mu odgovarala ta vrsta igre..”

“Očito je da je u vrlo dobrom klubu u Evertonu. On ne postaje mlađi. On bi bio savršen za Manchester United.”

“Rekavši to, pridruživanje Unitedu ne bi značilo igranje u Ligi prvaka u ovom trenutku, ali ukoliko želi na tu razinu natjecanja, United je vjerojatno najbolji put do njega.”

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!