NaslovnicaVijestiRusi nude Romi 70 miliona za dva igrača

Rusi nude Romi 70 miliona za dva igrača

Rusi nude Romi 70 miliona za dva igrača! Nakon što su prodali Salaha Liverpoolu za rekordan iznos od 45 miliona eura, Roma bi opet mogla napuniti svoju kasu do vrha. Naime, interes za dva igrača Rome pokazao je ruski Zenit koji je spreman rimljanima da ponudi čak 70 miliona eura za Manolasa i Paredesa.

Rusi nude Romi 70 miliona za dva igrača

Italijanska Roma koja je u prošloj sezoni bila ozbiljan konkurent Juventusu te mu u nekoliko navrata za prijetila, u narednu sezonu ući će dosta oslabljena. Nakon što ih je napusti kapiten Franceso Totti, čiji će odlazak biti nadoknadljiv s obzirom an vrijeme koje je provodio na terenu u zadnjoj sezoni, Rimljani će teško nadoknaditi odlazak Muhammeda Salaha, ali i odličnog trenera Luciana Spalettija.

[su_live_koeficijenti]

Jučer se pojavila informacija da je interes za jednog od najboljih stopera Serije A pokazao ruski Zenit, te bi Manolas uprkos inteeresu mnogih velikih evropskih ekipa mogao otići u Rusiju ka ruskim milionima. Put Rusije mogao bi njegov saigrač Paredes, za kojeg je interes pokazap također Zenit, koji je spreman Romi platiti 70 miliona u paketu za ova dva igrača.

>> Konačno gotovo: Virgil Van Dijk na korak od prelaska u novi klub!

Ukoliko bi Roma prihvatila ovu ponudu oni bi samo od transfera zaradili preko 100 miliona eura, te bi tako novi sportski direktor Rome Monschi ima ogromno novca za sastavljanje nove ekipe i novog kostura tima. Rimljani su interes pokazali za Xerdana Shaqiria koji je nezadovoljan u Stokeu, ta za argentinskog napadača i najboljeg strijelca Boce, Daria Benedetta.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!