NaslovnicaVijestiRyan Giggs imenovao igrača kojeg bi volio dovesti u Manchester United

Ryan Giggs imenovao igrača kojeg bi volio dovesti u Manchester United

Ryan Giggs imenovao igrača kojeg bi volio dovesti u Manchester United. Unatoč tome što je potrošio 150 milijuna funti i razbio svjetski rekord u transferima, Jose Mourinho je imao prilično neuspješnu debitantsku sezonu u Manchester Unitedu.

Ryan Giggs imenovao

Rezultati vikenda potvrdili su da neće završiti među prva četiri u Premier ligi i sada se oslanjaju na osvajanje Europske lige kako bi se kvalificirali za Ligu prvaka sljedeće sezone.

Crveni đavoli će se suočiti sa Ajaxom u finalu u Stockholmu, ali je postalo jasno da Mourinho nije mogao žonglirati i u domaćem i europskom nogometu ove sezone.

Zato se nemojte iznenaditi kada vidite kako portugalski stručnjak troši ogromne novce ovog ljeta.

[su_euro_soccer_bonus]

Već je bio povezan sa potezima Antoine Griezmanna, James Rodrigueza, Andrea Belottija i Dybale, koji bi se mogli pridružiti Paul Pogbi, Henrikh Mkhitaryanu i Eric Baillyju, koje je Mourinho već doveo na Old Trafford.

Ipak, Ryan Giggs je identificirao jednog igrača kojeg bi volio vidjeti u njegovoj bivšoj ekipi.

Velška legenda smatra Alexis Sancheza kao idealnog igrača koji bi mogao pomoći Manchester Unitedu.

“On je brilijantan igrač. Njegov rad i snaga, učinak koji ima na svoje suigrače, on je pobjednik,” rekao je za M.E.N.

“Izgleda baš kako Južno Amerikanci trebaju da izgledaju, zar ne?”

[su_bet365__1m_spectacular]

“Da. Jose Mourinho je doveo Zlatana Ibrahimovića jer je pobjednik. Gdje god je otišao, osvojio je nešto. Ne samo na učinak koji stvara na terenu, nego i izvan njega.”

“Možete osjetiti da bi Sanchez mogao podići ovaj tim i ove igrače.”

Sanchezova budućnost je u nedoumici sa Topnicima, koji će izgleda vjerojatno propustiti Ligu prvaka.

Također pročitajte: Arsenal doveo svoje prvo ljetno pojačanje: Petogodišnji ugovor već potpisan, sve je riješeno!

Ugovor mu istječe na kraju iduće sezone i čini se da nisu blizu potpisivanja novog.

Bez obzira hoće li okrenuti leđa klubu, no preseljenje u United se ne čini vjerojatnim. Uostalom, on bi bio svjestan da je napravio isti potez kao i Van Persie.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Bayernu nedostaje važan igrač u uzvratnom susretu protiv Reala, ozljeda zabrinula...

0
Bayern je potvrdio da će Raphael Guerreiro propustiti revanš polufinala Lige prvaka protiv Reala u srijedu u Madridu. Guerreiro je ozlijedio lijevo stopalo u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!