NaslovnicaVijestiRyan Giggs imenovao najtežeg protivnika sa kojim se susreo u karijeri

Ryan Giggs imenovao najtežeg protivnika sa kojim se susreo u karijeri

Ryan Giggs imenovao najtežeg protivnika sa kojim se susreo u karijeri. Niti jedan igrač nije osvojio više titula Premier lige od Ryan Giggsa, koji je podigao trofej 13 puta tijekom svoje slavne karijere u Manchester Unitedu.

Ryan Giggs imenovao

Velšanin je došao preko generacije iz ’92 da postane jedan od najvećih igrača u povijesti kluba. Njegova ostavština može biti cementirana sa njegovih šest pojavljivanja u PFA Premier ligaškom timu godine, njegova konačna utakmica dolazi 16 godina nakon što je odigrao svoju prvu.

Giggs je bio noćna mora za bekove tijekom njegovog vremena. Samo pitajte Lee Dixona, koji je okrenut naopačke od strane velškog čarobnjaka koji je tada postigao svoj najveći gol za United.

[su_bet365_200_bonus_mali]

On je došao u 1999. u polufinalnoj utakmici FA kupa protiv Arsenala. Gdje su igrali 1-1 u produžecima, Giggs je presjekao Patrick Vierin pas i dobio krila sa kojim je prošao kroz Arsenalovu obranu zabijajući pored David Seamana.

Giggsovo slavlje – on je skinuo dres i bacio ga iznad glave – bio je to zaista nezaboravan gol kao i samo slavlje.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

“Ja nikada neću zaboraviti polufinale na Villa Parku”, rekao je Dixon u intervjuu za Republik of Mancunia u 2015. godini. “Kako da zaboravim?”

“Sjećam se početnih sastava i Giggs je bio na klupi, a svi momci su rekli da sam sretan što je to tako.”

“Rekao sam šta je sretno u tome da markirate Blomqvista 70 minuta, a zatim da Giggs uđe i obori me s nogu.”

[su_euro_soccer_bonus]

Dixon nije bio jedini branič kojeg je Giggs posramio. Bio je jednostavno nezaustavljiv s vremena na vrijeme.

No, od tog trentuka, Giggs se nije bojao igrati protiv Dixona.

Giggs je imenovao svog najtežeg protivnika

U intervjuu za Ligu prvaka, 43-godišnjaka su pitali da imenuje najtežeg protivnika u svojoj karijeri. On je rekao: “Javier Zanetti.”

Također pročitajte: Evo gdje se kladiti na Dinamo protiv Rijeke

“Najteži branič protiv kojeg sam igrao je Zanetti”, rekao je Giggs. “Argentinac koji je igrao beka u Interu.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!