NaslovnicaVijestiRyan Giggs ukazao na jedan od problema u Premiershipu

Ryan Giggs ukazao na jedan od problema u Premiershipu

Nekadašnji nogometaš i pomoćni trener Manchester Uniteda Ryan Giggs ocijenio je da u Premier ligi  radi previše stranih trenera, zbog čega domaći stručnjaci dobivaju manje šansi, što je po njegovom mišljenju jedan od problema.

jedan od problema

Giggs je 2014. vodio četiri utakmice Uniteda kao vršitelj dužnosti trenera. Mediji su ga povezivali s poslom u Swanseaju prošle jeseni, ali je taj posao dobio Amerikanac Bob Bradley, kao i ovog siječnja, kada je ekipu preuzeo Englez Paul Clement.

“Mislim da trenutno nema dovoljno britanskih trenera. Mislim da je važno da britanski treneri dobivaju šansu. Ima mnogo vrhunskih stranih trenera u Premier ligi, ali također ima i mnogo kvalitetnih britanskih trenera i menadžera”, rekao je Giggs za britanski ugledni BBC

U Premier ligi igra 20 klubova, a sedam od njih imaju strane trenere, ali ti klubovi zauzimaju prvih sedam mjesta na tablici. Najbolje plasirani klub s britanskim trenerom je West Bromwich Albion, koji je na osmom mjestu i čiji je trener Velšanin Tony Pulis.

GLEDAJTE LIGU PRVAKA UŽIVO VEČERAS

“Ako ne dobijete šansu, nećete moći pokazati što možete učiniti i vidjeti kako ćete raditi s talentiranim timom. Kao što rekoh, ima kvalitetnih stranih trenera. Ja samo razmišljam o ravnoteži, jer je u ovom trenutku previše stranaca, a britanski treneri prosto ne dobivaju šansu.”, rekao je Giggs za uglednu britansku TV stanicu, BBC.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!