NaslovnicaVijestiSampaoli: Imao sam priliku postati trener Chelseaja

Sampaoli: Imao sam priliku postati trener Chelseaja

Argentinski trener Jorge Sampaoli rekao je da je imao priliku postati trener Chelseaja prije nego što je ljetos preuzeo Sevillu.

trener Chelseaja

“Mnogo klubova je bilo zainteresirano za mene, imao sam priliku postati trener Chelseaja, ali mi je ponuda Seville bila najzanimljivija i uzbudljiva”, rekao je Sampaoli španjolskim medijima.

Sampaoli je bio izbornik reprezentacije Čilea, s kojom je osvojio Kup Amerike, a trener Seville je postao ljetos, pošto je Unai Emery napustio klub i prešao u PSG.

“Sevilla je nevjerojatan grad, pun strasti prema nogometu.”, kazao je Sampaoli, koji je navodno imao ponudu i da preuzme reprezentaciju Argentine, ali tek pošto je postao trener španjolskog kluba.

Sevilla je tri puta uzastopno osvajala Ligu Europe. Emery je poslije tih trofeja otišao u Pariz, a ekipu je preuzeo Sampaoli, koji je nastavio nizati odlične rezultate. Klub iz Andaluzije ove sezone igra odlično u Primeri, pošto poslije 19 kola zauzima drugo mjesto na tablici španjolskog prvenstva s bodom manje i utakmicom manje od Real Madrida.

Sampaolo je najavio borbu za titulu u Primeri.

“Borit ćemo se za titulu s onim što imamo. Prvobitno sam želio da budemo u prvih pet-šest klubova, ali da se igrači bore za što veću poziciju.”, rekao je Sampaoli.

Sevilla također dobro igra i u Ligi prvaka, gdje je bez problema prošla skupinu i u osmini finala će se sastati sa šampionom Engleske Leicesterom.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!