NaslovnicaVijestiSanches napušta Bayern?

Sanches napušta Bayern?

Sanches napušta Bayern? Portugalski tinejdžer je započeo samo šest puta u Bundesligi ove sezone te je otkrio da je razočaran svojom prvom sezonom u Bavarskoj prijestolnici od prelaska iz portugalske Benfice.

Sanches napušta Bayern?

Renato Sanches priznao je da je bio “prigušen” u svojoj prvoj sezoni u Bayernu, ali je optimističan glede njegove budućnosti u klubu i njegovog nastavka karijere. Mladi portugalac, tek devetnaestogodišnjak, stigao je na Allianz arenu pred početak ove sezone, nakon impresevnih partija sa portugalskom reprezentacijom na Euru prošle godine, ali se nije uspio izboriti za mjesto u rotaciji trenera Carla Ancelottija.

>> Ko se sve bori za zlatnu kopačku? Iznenadit ćete se kada vidite ko je na drugom mjestu

Carlo Ancelotti mu je pružio priliku od početka susreta u samo šest utakmica u ligi i renomirani fudbalski portali odmah su počeli Sanchesa seliti u druge klubove. Prošle godine za njegove usluge je bio zainteresovan i Manchester United, koji izgleda od njega još nije odustao.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Dajući izjavu čileanskom portalu, Sanches nije mogao sakriti svoje razočaranje, ali je rekao da se nada da će naredna sezona biti mnogo uspješnija za njega.

On je rekao: “Nije bilo baš dobro, ali iduća sezona sigurno će biti bolja. Naravno, očekivao sam više, ali uvjeren sam da će budućnost u Bayernu biti bolja, jer vjerovatno ne bi dali tolike novce za mene da ne računaju na mene. Odigrao sam tek nekoliko utakmica ove sezone a ja moram stalno i konstantno igrati, da bi zadovoljio ukus trenera.”

Upitan šta mu je pošlo po zlu u Njemačkoj i zašto se nije snašao, on je rekao: “Ne želim razgovarati o tome, dobro se osjećam u Bayernu, ali samo želim igrati, i uvjeren sam da će to tako biti naredne sezone”

Sredina Bayerna od naredne sezone ostaje bez Xabija Alonsa, te se očekuje da bi umjesto njega mogli uskočiti upravo Sanches i Kimmich.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!