NaslovnicaVijestiSaznajte kako je Ancelotti nagovarao Lahma da se ne oprosti

Saznajte kako je Ancelotti nagovarao Lahma da se ne oprosti

Saznajte kako je Ancelotti nagovarao Lahma da se ne oprosti! Lahm je u februaru najavio kako se na kraju sezone povlači iz aktivnog igranja nogometa i od tada je skoro svaki dan bio nagovaran od strane Carla Ancelottia da promjeni svoju odluku.

Saznajte kako je Ancelotti nagovarao Lahma da se ne oprosti

Philipp Lahm će u subotu nastupiti na svojoj zadnjoj utakmici u dresu Bayern Munchena a za njemačke medije je  otkrio da je morao uskratiti molbama Carlo Ancelottija da promjeni svoju odluku. On će svoju zadnju utakmicu u karijeri odigrati na Alianz Areni u meču protiv Freiburga. U 15 godina u Bayernu Lahm je osvojio osam ligaških naslova, kao i FIFA Svjetsko prvenstvo i Ligu prvaka 2013. godine.

Pred emocionalni oproštaj na Allianz Areni, 33-godišnjak se suočio s medijima u četvrtak te je iznio mnoštvo zanimljivih stvari koje su se odvijale u klubu nakon što je odlučio da se povuče na kraju sezone.

“Carlo je pokušao sve da me uvjeri da ne odlazim u mirovinu”, rekao je Lahm. Skoro svaki dan mi je dosađivao (smijeh). Bit će to uzbudljiv dan za mene, doista mi se radujem i jedva čekam da istrčim na teren.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

Na pitanje koji trenutak iz karijere će pamtiti cijeli život, on je rekao: “Ne mogu odrediti samo jedan trenutak, bilo je mnogo. Ali ako već moram, uvijek ću se sjećati svoje prve utakmice protiv Lens-a. Igrao sam tri minute! Sjećat ću se prve osvojene lige, prvog osvojenog kupa, pehara Lige prvaka, ali i nekih poraza – to je također dio nogometa.”

>> Transfer glasine: Nainngolan u Manchesteru, Danilo u Londonu, Modrić u Milanu

Na pitanje novinara šta će raditi prvi dan nakon završetka karijere, rekao je: “Želim otići korak unazad, raditi druge stvari, upoznati se s različitim stvarima, upoznati nove ljude, a onda ko zna. Što ću raditi prvi dan nakon umirovljenja? Odvest ću sina u vrtić, prazniti ću moj ormarić, i slavit ću rođendan moje mame, jer je rođena na taj dan.” – završio je Lahm.

Lahm je u dresu Bayerna sakupio 516 nastupa i postigao je 16 golova. Sa Bayernom i Njemačkom osvojio je sve što se može osvojiti. Jedina titula koja mu nedostaje je pehar namijenjen pobjedniku Evropskog prvenstva.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!