NaslovnicaVijestiSaznajte koliku platu traži Totti za nastavak karijere

Saznajte koliku platu traži Totti za nastavak karijere

Saznajte koliku platu traži Totti za nastavak karijere! Francesco Totti odigrao je svoju  posljednju utakmicu u dresu Rome, ali ne i karijere. Kralj Rima, kako ga popularno zovu, traži drugog poslodavca u svojoj karijeri, a očigledno je da mu ponuda za nastavak karijere ne fali. Japanci ga žele u svojoj ligi a Totti traži 3 miliona po sezoni.

Saznajte koliku platu traži Totti za nastavak karijere

Sledeći korak u karijeri legende Rome i nekadašnjeg reprezentativca Italije, Francesca Tottija je igranje nogometa na nekoj slabijoj razini. Vijesti koje stižu iz Italije iznenadile su mnoge ljubitelje nogometa, jer je Totti na rastanku sa Romom rekao da ne ide u penziju da da će nastaviti svoju profesionalnu karijeru, koju je u cijelosti posvetio Rimskoj vučici. Ponuda za nastavak karijere mu ne fali, ali on je izgleda izabrao najneobičniju.

>> Agent potvrdio: defanzivac Rome odlazi u Napoli do kraja mjeseca!

Interes za njega je pokazao klub iz Japana, što je pomalo iznenađujuće jer zadnjih godina legende iz Evrope svoje karijere završavaju u MLS ligi i Kineskoj ligi. Tottiju je ugovor ponudila ekipa Tokyo Verdy, čiji je predsjednik Hanju Hideaki javnosti saopštio čak informaciju kakva zahtjeve ima Francesco Totti.

[su_live_koeficijenti]

“U kontaktu smo sa Francesco Tottijem. On je otvoreno rekao da za nastavak karijere u Japanu traži tri miliona eura po sezoni. Mi smo toliko spremni ponuditi, a njegov dolazak u naš klub bi bio događaj iz snova.” – rekao je Hideaki. Problem bi mogla predstavljati dužina ugovora jer Totti zahtjeva 2 godine a Japanci su spremni da ponude ugovor na jednu godinu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!