NaslovnicaVijestiSaznajte razloge zbog kojih Ronaldo želi napustiti Real

Saznajte razloge zbog kojih Ronaldo želi napustiti Real

Saznajte razloge zbog kojih Ronaldo želi napustiti Real! Zadnjih nekoliko danas uveliko se priča o nezadovoljstvu Cristiana Ronalda u Real Madridu. Bez obzira što je osvojio Ligu prvaka i titulu španskog prvaka portugalski mediji naveli su nekoliko razloga zbog kojih bi Ronaldo mogao napustit Real. Iz španskog lista Marca analizirali su razloge, očigledno jedne od najvećih priča u ovo milenijumu.

Saznajte razloge zbog kojih Ronaldo želi napustiti Real

Sve je izgledalo tako idilično kada je Ronaldo pao na koljena sa suzama u očima na stadionu u Cardiffu. Zahvaljujući njemu i njegova dva gola, Real Madrid je odbranio titulu pobjednika Lige prvaka te se je činilo da ljubavnoj vezi između Reala i Ronalda nema kraja.

Nakon što je otputovao na odmor i pripreme sa reprezentacijom Portugala za kup konfederacija, počele su kružiti priče o astronomskim ponudama za Ronalda, prije svega od PSG-a. Nakon toga optužen je i za utaju poreza u vrijednosti od 14,7 miliona eura te ukoliko ga proglase krivim, očekuje ga vrlo vjerovatno zatvorska kazna.

>>Stigla ponuda za Donnarummu vrijedna 30 milijuna!

Sa portugalskim medijima se slaže i najveći španski list Marca, koja je danas analizirala sve navedene razloge, te su došli do zaključka da Ronaldo već duže vremena želi i sprema odlazak iz Madrida a izgleda da je za rastanak došlo vrijeme.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Ronaldo se osjeća ugroženo i odbačeno, optužbe o utaji poreza vrlo su ga uzdrmale te su ga sustigle u nezgodno vrijeme.” – navodi se u priopćenju u Marci. Ronaldo ne osjeća dovoljno veliku podršku iz kluba, te je prema njegovim riječima upravo zbog kluba i ljudi koje vode njegove finansije došlo do problema sa porezom, a da on tu ništa nije kriv.

Zbog toga Ronaldo uveliko razmišlja da napusti Real, bez obzira što trenutno uživa sa sinom i prijateljima u svojoj kući u Madridu. Njegov prvi i jedini izbor je Manchester United, jer podsjetimo, Ronaldo nikada nije isključivao mogućnost povratka na Old Trafford.

Španski list AS tvrdi da je Ronaldo želio obavjestiti javnost o napuštanju Madrida još pred početak finala Lige prvaka, ali su ga u toj namjeri zaustavili saigrači. U Madridu se još nadaju da će Ronaldo preko ljeta promjeniti mišljenje i ostati u Realu, ali izgleda da povratak u United nikada nije bio bliži. Još je i legendarna “sedmica” u Unitedu slobodna.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!