NaslovnicaVijestiSchweinsteiger otkrio zanimljivu anegdotu o Neymaru

Schweinsteiger otkrio zanimljivu anegdotu o Neymaru

Schweinsteiger otkrio zanimljivu anegdotu o Neymaru! Na pitanje kojeg igrača bi kupio ovog ljeta ukoliko bi on, Bastian Schweinsteiger bio sportski direktor bavarskog giganta, rekao je bez puno razmišljanja da bi taj igrač bio Neymar.

Schweinsteiger otkrio zanimljivu anegdotu o Neymaru

Bastian Schweinsteiger ne vjeruje da bi njegov bivši klub Bayern Munchen trebao iz korijena mijenjati igrački kadar. Ali, ako bi jedan dan bio sportski direktor, zna koga bi doveo da vrati momčadi slavu koju su imali kada su osvojili treble.

“To je teško, ali ako me pitate kakvog bi igrača želio vidjeti u dresu Bayern Munchena, vjerojatno bih rekao da bih želio vidjeti Neymara u dresu Bayern Munchena”, izjavio je Schweinsteiger u ekskluzivnom intervjuu u petak. “Ali ne znam hoće li to on htjeti.” – našalio se Bastian.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Schweinsteiger i Neymar su posljednjih godina razvili veliko prijateljstvo. Budući da se suočio s brazilskom zvijezdom na reprezentativnom nivou, Schweinsteiger je Neymara lično upoznao preko Dantea, sa kojim je zajedno igrao u Bayernu, a Neymar i Dante igrali su zajedno za reprezentaciju Brazila.

>> Transfer glasine: Bellerin u Madridu, Donnarumma u Manchesteru, Fabregas u Liverpoolu

“Zapravo, ja sam veliki fan Neymara. Ne divim se samo njegovom stilu igre, nego i njegovoj ličnosti”, rekao je Schweinsteiger. “Upoznali smo se preko Dantea. Neymar je zamolio Dantea da mu dam svoj dres, što sam naravno i učinio, te je tako započelo naše prijateljstvo” – prisjeća se Bastian.
“Sjećam se i 2014. kada smo osvojili Svjetsko prvenstvo u Brazilu.  Sreo sam Neymara  tijekom svog odmora – to je bila slučajnost”, dodao je Schweinsteiger. “Onda smo zajedno proveli nekoliko dana zajedno, tako da je to bilo prilično zabavno, dobar je tip, tipičan je brazilac, velikog je srca, dobar je čovjek i za mene je jedan od najboljih igrača u ovom trenutku.” – završio je Schweinsteiger.

 


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!