NaslovnicaVijestiŠokantan transfer na pomolu: Aguero u Unitedu

Šokantan transfer na pomolu: Aguero u Unitedu

Šokantan transfer na pomolu: Aguero u Unitedu! Portugalski menadžer želi spojačati svoju ekipu nakon što je priznao da se Zlatan Ibrahimović vjerovatno neće vratiti na najvišu razinu, te da mu već traži zamjenu.

Aguero u Unitedu

Šef Uniteda je spreman testirati gradskog rivala u namjeri da u svoje redove dovede Sergio Aguera. Jose Mourinho je priznao da se Zlatan Ibrahimović neće vratiti na najvišu razinu, te da je vjerovatno završio sa igranjem “profesionalnog” nogometa. Ibra je jučer bio na pregledima u Americi, te je pred njim dug put ka oporavku nakon ozbiljne ozljede koljena.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Mourinho ozbiljno cilja na napadača Citya, jer je Aguero, 28, višak pod trenerom Pepom Guardiolom, bey obzira na solidne partije ove sezone. Aguero zna da je sada drugi izbor iza Gabriela Jesusa na Etihadu, ali je on izrazio želju da ostatane u Manchesteru, ali nije rekao u kojem klubu.

>> Antonio Conte odlučio koja dva igrača vraća sa posudbe

Jose Mourinho je svjestan da bi Aguero bio veliko pojačanje, jer je on jedan od najboljih napadača svijeta, ali je takodjer svjestan da bi morao za njegove usluge izdvojiti 55 miliona funti. Aguero je svoju klasu već davno dokazao i ukoliko u Unitedu žele napadača koji bi se odma uklopio u stil igre (na stil lige je već naviknut) a da pri tome ne bi imali većih problema da ga dovedu (na izlaznim vratima je u Cityu), onda je on pravi izbor.

Da napomenemo, Aguero je od svog debija za gradjane u augustu 2014 godine, postigao 120 ligaških dolova u 178 nastupa.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!