NaslovnicaVijestiŠokantno otkriće: Cristiano Ronaldo na Ibizi nije samo na odmoru, sastao se...

Šokantno otkriće: Cristiano Ronaldo na Ibizi nije samo na odmoru, sastao se sa vlasnikom ovog evropskog velikana!

Šokantno otkriće: Cristiano Ronaldo na Ibizi nije samo na odmoru, sastao se sa vlasnikom ovog evropskog velikana! Da li je Cristiano Ronaldo svoj godišnji odmor iskoristio i za poslovne sastanke? Već dugo vremena se priča o tome kako Ronaldo nije zadovoljan u Madridu, igrač je u nekoliko navrata dao i naslutiti da nije sve u najboljem redu na relaciji Ronaldo – Perez, a optužba zbog utaje poreza je kap koja je prelila čašu. Cristiano aktivno traži novog poslodavca čak i na godišnjem odmoru!

Cristiano Ronaldo na Ibizi nije samo na odmoru

Da li će Ronaldo ostati u Realu ili ne? Španjolci ne kriju da bi voljeli zadržati Portugalca i jednog od najboljih igrača svijeta u svojim redovima ali Ronaldo je naime nezadovoljan činjenicom da će ukoliko ostane u Španiji biti primoran da se pojavljuje na suđenju koje još nije ni počelo, a koje će se voditi zbog Ronaldove utaje poreza. Ronaldo krivi Real, te je u više navrata rekao da on sa time nema ništa i da je do problema došlo zbog greške vodećih ljudi Real Madrida.

>> Chelsea zbog Lukakua ljut na United, Matić ostaje

To ga je toliko naljutilo da je čak spreman i napustiti klub. Kanidata je mnogo, svi velikani evropskog nogometa žele vidjeti Ronalda u svojim redovima a on bi mogao završiti u jednoj ligi koja i nije baš atraktivna i primamljiva za igrače njegovog kalibra – Francuskoj!

[su_live_koeficijenti]

Mediji prenose da je Ronaldo odmor na Ibizi iskoristio da se sastane sa vodećim čovjekom PSG-a, Nasserom Al-Khelaifiem. Oni su se našli na skupocjenoj jahti koja je u vlasništvu šeika Nassera, te su daleko od obale vodili razgovore u miru i tišini, daleko od očiju javnosti i novinara. Nije poznat ishod sastanka, možda je u pitanju prijateljski odnos, a ukoliko su sastančili oko transfera, neka im je na umu da se kraljevski klub neće olako odreći usluga svoje najveće zvijezde.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!