NaslovnicaVijestiŠOKANTNO! Ovaj klub stvarno nema sreće: "Odbio sam klub iz Premier lige...

ŠOKANTNO! Ovaj klub stvarno nema sreće: “Odbio sam klub iz Premier lige da bi prešao u PSG”!

ŠOKANTNO! Ovaj klub stvarno nema sreće: “Odbio sam klub iz Premier lige da bi prešao u PSG”! Kylian Mbappe je na prezentaciji u svom novom klubu PSG-u, potvrdio glasine da je odbio prelazak u Arsenal. Wengere je želio Mbappea u svom timu, iako su mnogi mislili da je to laž, Mbappe je otkrio da je to stvarno bilo tako, ali da je on “krivac” što do transfera nije došlo.

Ovaj klub stvarno nema sreće

Kylian Mbappe je odbio šansu da potpiše za Arsenal zbog toga što je u isto vrijeme dobio ponudu i od PSG-a, otkrio je francuski tinejdžer. Mbappe je bio glavna meta za Topnike, koji nisu uspeli da se kvalifikuju u Ligu šampiona nakon što su završili peti u Premijer ligi prošle sezone, što je vjerovatno i bio razlog zbog kojeg ih je Mbappe odbio, mada on tvrdi drugačije.

Napadač je rekao da prelazak na stadion Emirates nikada nije bio njegova opcija jer je želio da ostane u Francuskoj, pa je na kraju prešao u PSG na jednogodišnju pozajmicu sa obaveznim otkupom ugovora naredne godine.

>> Predsjednik La Lige upozorio da bi Barcelona mogla biti izbačena iz takmičenja

“Da, upoznao sam Arsena Wenger, koji je sjajan trener. U Francuskoj ima veliku reputaciju, poštovan je i zna kako da razvije mlade igrače. Zbog toga je i Arsenal bio prava opcija za mene, ali, naravno, Paris Saint-Germain je moj glavni cilj. Razmotrili smo prednosti i nedostatke svih klubova, ali moja porodica mi je rekla da to mora da bude moja odluka, i da ja sam odlučim. Takođe morao sam gledati i dugoročno,  tako da je to bilo na meni i odlučio sam da dođem ovdje da bih se nastavio postepeno razvijati.” rekao je Mbappe.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!