NaslovnicaVijestiSouthampton srušio klupski transfer rekord: Doveli pojačanje iz Juventusa

Southampton srušio klupski transfer rekord: Doveli pojačanje iz Juventusa

Southampton srušio klupski transfer rekord. Doveli pojačanje iz Juventusa. Southampton namjerava oboriti svoj transferni rekord prije početka nove sezone u Premier ligi.

Southampton srušio

Mauricio Pellegrino će pojačati svoju momčad sa novim 23-godišnjim veznjakom iz Juventusa Mario Leminom.

Reprezentativac Gabona je ovaj tjedan odbio prelazak u Stoke City, ali će potpisati za Saintse u dogovoru vrijednom 18 milijuna funti, što bi potencijalno moglo porasti do 20 milijuna sa bonusima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Lemina je napravio 42 nastupa tijekom dvije sezone u Torinu, postigavši tri gola, a podigao je tri uzastopna dvostruka trofeja sa Bianconerima.

[su_bonus]

Bivši igrač Marseillea bi trebao sutra na liječničke preglede na južnoj obali, prije nego što se službeno objavi novo pojačanje.

Southampton svoju sezonu u Premier ligi započinje protiv Swasneaja u subotu poslijepodne. Očekuje se kako će Lemina i njegov novi suigrač, također novo pojačanje Saintsa, poljski branič Jan Bednarek biti dostupni za prvu utakmicu.

Također pročitajte: Ronaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar u Barceloni

Leminin transfer na St. Marry će prestići rekord Sofiane Boufala kao najskupljeg pojačanja u klubu, a Boufal je prošlog ljeta stigao iz Lillea, a koštao ih je 17 milijuna funti.

Veznjak i novo pojačanje Southamptona je devet puta igrao za svoju zemlju, gdje je postigao dva gola.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!