NaslovnicaVijestiSrna otkrio zašto je odbio Barcelonu

Srna otkrio zašto je odbio Barcelonu

Darijo Srna, desni bek i kapetan Shakhtara, odbio je ponudu Barcelone, te odlučio da ostane u ukrajinskom klubu.

odbio

Ponuda Barcelone stiže jednom u karijeri, a hrvatski internacionalac Darijo Srna je odlučio da je odbije. Kapetan Shakhtara je odlučio i poslije 13 godina ostane vjeran “rudarima”.

“Moje srce pripada Shakhtaru. Ostajem ovdje. Jako sam sretan zbog takve odluke. Slušao sam srce, koje mi je reklo da bi trebalo ostati u Donjecku. Donio sam pravu odluku, a ponudu Barcelone nečudi komentarišem. To bi bilo neprofesionalno”, rekao je Srna.

U katalonskom klubu su ga vidjeli kao zamjenu za Aleixa Vidala, koji je došao iz Seville, ali nije ispunio očekivanja, pa je Sergi Roberto prekomandovan na poziciju desnog beka.

Srna je u svojoj profesionalnoj karijeri nastupao još za Hajduk, a iz Splita se u Donetsk preselio još prije 13 godina. Dres “rudara” je oblačio čak 513 puta, što ga čini igračem sa najviše nastupa u Shakhtarovoj povijesti, a postigao je 49 golova.

Darijo Srna sa “rudarima” je osvojio preko 20 trofeja, a od nacionalnog dresa oprostio se poslije Europskog prvenstva u Francuskoj. Dres reprezentacije Hrvatske oblačio je 134 puta, postigavši 22 gola. Posljednjih mjeseci govorio je kako ima želju da karijeru završi u Shakhtaru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!