NaslovnicaVijestiStara damo šta si to obukla? Navijači Juventusa ogorčeni novim dresom!

Stara damo šta si to obukla? Navijači Juventusa ogorčeni novim dresom!

Stara damo šta si to obukla? Navijači Juventusa ogorčeni novim dresom! Nakon što su u Juventusu već promjenili dugogodišnji grb kluba, sa novim minimalističkim grbom koji gotovo da i nema nikakva obilježja kluba, iz uprave su odlučili da javnosti predstavi i treću garnituru dresova, koja blago rečeno izgleda katastrofalno. U dresu je pozirao reprezentativac BiH Miralem Pjanić, a navijači su ogorčeni onim što im je klub predstavio.

Navijači Juventusa ogorčeni novim dresom

 

Uprava i dizajneri Juventusa pred početak ove sezone odlučili su da im je treća garnitura dresova bude u maslinasto zelenoj boji, boji koja nema ama baš nikakve veze sa Torinom, Juventusom i tradicijom ovog kluba. Juventus kroz svoju dugogodišnju historiju, nikada nije imao vezu sa ovom ili sličnom bojom.

>> Sporna fotografija oralnog zadovoljavanja Buffona ruši rekorde na internetu

Zbog toga ne treba čuditi ogorčenje navjača Juventusa, koji su se protivili i promjeni grba kluba a sada su dobili još jedan hladan tuš u vidu novog dresa.  Mnogi su išli toliko daleko da su čak dres proglasili najgorim dresom u historiji kluba, a navijače može obradovati činjenica da će Juventus u ovom dresu igrati vrlo malo, jer je ovo ipak treća garnitura dresova Stare dame.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!