NaslovnicaVijestiSteven Gerrard otkrio koga bi volio vidjeti u dresu Liverpoola sljedeće sezone

Steven Gerrard otkrio koga bi volio vidjeti u dresu Liverpoola sljedeće sezone

Steven Gerrard otkrio koga bi volio vidjeti u dresu Liverpoola sljedeće sezone. Gerrardova karijera u nogometu još uvijek nije gotova. Bivši junak Liverpoola konačno je okačio svoje kopačke o klin prošle godine, ali nije potrošio vrijeme u poduzimanju koraka prema menadžmentu.

Steven Gerrard otkrio

Sljedeće sezone će preuzeti odgovornost za Liverpool U18 ekipu, ali suočimo se sa tim, Gerrard će vjerojatno na kraju krajeva dobiti i glavni posao na Anfieldu.

U ponedjeljak navečer, 37-godišnjak je odgovorao na pitanja u showu zvanom “Steven Gerrard Live” u dvorani Waterfront u Belfastu, gdje se otvorio o svojoj karijeri i otkrio neke planove za budućnost.

Osim rasprave o tome kako je njegov povratak u Merseyside bio proziveden, rasprava se okrenula ka ljetnom prijelaznom roku, točnije Virgil van Dijku.

[su_euro_soccer_bonus]

Nakon što su u nedavnoj prošlosti potpisali Sadio Manea, Nathaniel Clyne, Dejan Lovrena, Adam Lallanu i Ricky Lamberta iz Southamptona, pretpostavili biste da je to praktički već gotovo kada je u pitanju i Virgil van Dijk, jer je Jurgen Klopp već objavio svoj interes u javnosti.

Međutim, trenutačni klub Van Dijka ne želi dopustiti da njihova zvijezda ode tako lako kao i njegovi prethodnici, a navodno je Liverpool pristupio veznjaku na ilegalan način.

Od Gerrarda je traženo njegovo mišljenje o nizozemskom reprezentativcu i otkrio je da je njegova ekipa trebala potpisati ovog igrača još dok je bio igrač Celtica.

“Volio bih ga vidjeti u crvenom dresu. Ja sam njegov ogroman obožavatelj”, rekao je Gerrard.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Mislio sam da je bio fantastičan u Celticu i još tada smo ga trebali kupiti.”

“To će nas sada koštati još više, ali mislim da je on komad slagalice koja bi dobrodošla i bila velika za ovaj tim Liverpoola.”

Istina, Southampton je postavio ogromnu cijenu na svog igrača i Liverpool je kako stvari izgledaju spreman da plati i dovede ga na Anfield.

Također pročitajte: Nakon što mu je istekao ugovor sa Real Madridom, Pepe pronašao novi klub!

25-godišnjak je tek u studenom potpisao novi šestogodišnji ugovor, pa južna strana obale nema nikakvog pritiska za jeftinu prodaju.

Southampton sada očekuje da zainteresirani klubovi ponude oko 60 milijuna funti kako bi osigurali usluge njihovog kapetana.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!