NaslovnicaVijestiStigla službena potvrda: Dogovoren transfer Lukakua u Manchester United

Stigla službena potvrda: Dogovoren transfer Lukakua u Manchester United

Stigla službena potvrda. Dogovoren transfer Lukakua u Manchester United. Čini se da je saga o Romelu Lukakuu napokon završena. Tijekom ovog ljeta, izgledalo je da će Belgijanac da se vrati u svoj bivši klub, Chelsea.

Stigla službena potvrda

Međutim, prošli tjedan iznenada se pojavilo izvješće da je na rubu potpisivanja za Manchester Uniteda, nakon što je viđen da trenira sa prijateljima i Unitedovim veznjakom Paul Pogbom.

U petak navečer, objavljeno je da je Chelsea poslao istu ponudu kao i Manchester United, 75 milijuna funti za napadača, gdje su pokušavali da ga otmu od Mourinha.

Ali bilo je pomalo prekasno, čini se. U subotu ujutro tj. jutros, Manchester United je službeno potvrdio da je dogovorio naknadu sa Evertonom.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Službena potvrda Manchester Uniteda

Oni su tweetovali: “Manchester United sa zadovoljstvom najavljuje da je naknada za Lukakua sa Evertonom dogovorena, podložno medicinskim i osobnim uvjetima.”

Pogledajte sliku na twitteru:

Vjeruje se da će Unitedov napadač Wayne Rooney krenuti u suprotnom smjeru, natrag na Goodison Park.

[su_watch_live_football]

No, unatoč tome što ga je prodao kao menadžer Chelseaja u srpnju 2014. godine za 28 milijuna funti, Mourinho je uvjeruo Lukakua da mu se ponovo pridruži, ali ovaj put na Old Traffordu i očito je spreman da mu da drugu priliku.

Prema riječima Jim Whitea i BBC-a, United će platiti 75 milijuna funti plus dodatnih 15 milijuna u bonusima.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!