NaslovnicaVijestiŠto je Buffon obećao suigračima da će uraditi, ukoliko ne primi gol...

Što je Buffon obećao suigračima da će uraditi, ukoliko ne primi gol protiv Barcelone: Da li je ovo bilo pametno od Talijana?

Što je Buffon obećao suigračima, ukoliko ne primi gol protiv Barcelone. Da li je ovo bilo pametno od Talijana? Čak i u dobi od 39 godina Gianluigi Buffon izgleda nepobjediv. Talijanski internacionalac je zadržao razinu dosljednosti koju njegovi vršnjaci jednostavno nisu mogli podudarati.

Što je Buffon

S još jednim naslovom Serije A koji je pronašao svoj put u njegov trofejni kabinet, brzo ponestaje trofeja koje nije osvojio. Čak i 2-2 protiv Atalante u petak navečer nije usporilo njihov put.

U srijedu navečer putuje sa Juventusom na Stade Louis II kako bi igrali protiv Monaca u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, a Stara dama je u pteak igrala protiv Atalanta kako bi imala dovoljno vremena za pripremu za Ligu prvaka.

Međutim, on zamalo nije uspio doći do polufinala, nakon što je otkrio šta je rekao svojim suigračima Juventusa prije nego što su igrali u drugoj utakmici četvrtfinala na Nou Campu.

[su_bet365__1m_spectacular]

Jedna od malobrojnih stvari koje Buffon nije učinio u nogometu jeste da nije primio gol od Lionel Messija, gdje je Juve zaštitio vodstvo od 3-0 i prošao dalje.

Siguran je bio Buffon da će Barcelona postići golove i nije osjećao da će mreža ostati netaknuta i zobg toga je obećao svojim suigračima da će otići u mirovinu ako ne primi gol.

“Ne primajući gol protiv Barcelone je bilo veliko zadovoljstvo, ne samo zahvaljujući meni, ali to je važan uspjeh za svakog igrača Juventusa”, rekao je Buffon.

[su_euro_soccer_bonus]

“Mogu otkriti ono što sam rekao svojim suigračima prije utakmice Lige prvaka protiv Barcelone. Obećao sam da ću se povući iz nogometa ako ne primim gol protiv njih.”

“Nakon utakmice samo to isto rekao predsjedniku Juventusa, ali on je odgovorio da ponekad u životu možemo reći toliko glupih stvari. On je iskusniji od mene, pa mu samo mogu zahvaliti.”

Također pročitajte: Nedelja 30.4. – Listić dana

Nikada nije osvojio ovo natjecanje, ali je dva puta bio vrlo blizu, a 2003. i 2015. godine pokupio je medalje, ali ovaj put se nada da će uspjeti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!