NaslovnicaVijestiŠto je Zinedine Zidane rekao Cristianu Ronaldu preko telefona u vezi njegovog...

Što je Zinedine Zidane rekao Cristianu Ronaldu preko telefona u vezi njegovog odlaska iz Real Madrida?

Što je Zinedine Zidane rekao Cristianu Ronaldu preko telefona u vezi njegovog odlaska iz Real Madrida? Nema sumnje da je Cristiano Ronaldo jedan od najvećih nogometaša koje je nogomet ikada vidio.

Što je Zinedine Zidane

I uprkos tome što portugalska zvijezda ima 23 godine. čini se da nema znakova usporavanja.

Možda je od prošle godine zabilježio najmanje postignutih golova od 2009. godine, ali 42 gola u 46 utakmica i pomaganje Real Madridu u osvajanju La Lige i Lige prvaka predstavlja prilično nevjerojatnu sezonu.

Zapravo, to je sezona koja će zasigurno da mu osvoji njegovu petu Zlatnu loptu – što je jednako rekordu Lionela Messija.

[su_bonus]

Kao rezultat toga, svi povezani sa Realom moraju biti prilično zabrinuti zbog stalnih izvješća koja upućuju na to da će Ronaldo ovog ljeta napustiti klub.

Nakon što je njegova utaja poreza postala javna, javljaju se izvještaji da Ronaldo zahtijeva odlazak iz kluba u kojem je u 394 utakmice postigao 406 golova.

Kako bi Madrid zamijenio Ronalda ako on odluči da ode u narednim tjednima? Vrlo jednostavno, ne mogu!

[su_no1forfootball]

Menadžer Zinedine Zidane to zna i zbog toga je prema pisanju Marce u nedelju ujutro, Zidane nazvao Ronalda i rekao mu: “Cris, ne želim da odeš.”

Ne možete ga stvarno kriviti, zar ne? Naravno, Ronaldu neće biti lahko da ostvari svoju želju i napusti Real Madrid, pogotovo kada Zidane želi da ostane.

Nema previše klubova koji će biti spremni platiti naknadu za njegov transfer – za koji se vjeruje da je u regiji do 200 milijuna eura – za igrača koji ima 32 godine.

Također pročitajte: Dugoročna oklada: Ronaldo u Manchester Unitedu

Tu je i astronomska plaća koja će se morati razmotriti, a može li se taj novac bolje iskoristiti, nego za dovođenje Cristiana Ronlada, jednog od najvećih igrača koji su postojali.

U svakom slučaju, to će vjerojatno biti jedna od najvećih transfer zaga ovog ljeta.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!