NaslovnicaVijestiSve je gotovo: Fabinho odlazi iz Monaca za 45 milijuna eura

Sve je gotovo: Fabinho odlazi iz Monaca za 45 milijuna eura

Sve je gotovo: Fabinho odlazi iz Monaca za 45 milijuna eura. Budućnost zvijezde AS Monaca, Fabinha, izgleda da je riješena, s izvješćima koji tvrde da postoji dogovor koji ga seli u Atletico Madrid.

Sve je gotovo

23-godišnjak je privukao zanimanje i iz Manchester Uniteda i PSG-a nakon što je impresionirao u Monacu, gdje je igrao ključnu ulogu prošle sezone u Monacovom uspjehu i nezaboravnoj vožnji do polufinala Lige prvaka.

No, prema AS-u, Atletico Madrid je njegovo sljedeće odredište, a oni će ga platiti 45 milijuna eura kako bi se preselio u glavni grad Španjolske.

Atletico je, naravno, usred zabrane, gdje su proglašeni krivim za dovođenje mladih igrača. Klub je bio neuspješan sa žalbom i stoga nisu u mogućnosti registrirati nove igrače do siječnja.

Slično kao što je Barcelona napravila prije nekoliko godina. Atletico može dovesti igrače, ali moraju čekati šest mjeseci prije nego što ih mogu registrirati.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Ipak, čini se kao da već imaju novo pojačanje na putu ka njihovoj momčadi. Fabinho, koji je jednako impresivan vezni igrač, kao što je i na obrambenoj desnoj strani, napravio je 51 nastup na svim natjecanjima prošle sezone, postigavši 10 golova i 4 asistencije.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!