NaslovnicaVijestiSve je gotovo: Klubovi su se dogovorili!

Sve je gotovo: Klubovi su se dogovorili!

Sve je gotovo: Klubovi su se dogovorili! Kako stvari stoje u Torino bi uskoro moglo stići i prvo ovosezonsko pojačanje. Priča koja se već duže vremena vrti po italijanski ali i njemačkim medijima, mogla bi dobiti svoj epilog. Kako prenosi najeminentniji njemački list Bild, Juventus i Bayern su postigli dogovor oko visine obeštećenja, potreno je samo još da se Juventus i Douglas Costa dogovore oko detalja u ugovoru i transfer će biti ozvaničen.

Klubovi su se dogovorili

Douglas Costa će, ukoliko se ne desi neko čudo, napustit Bayern ovog ljeta. Priča koja se dugo vrti po italijanskim i njemačkim medijima će dobiti svoj epilog. Nakon što su čelnici Bayerna za Costu zahtijevali 50 miliona eura, a iz Juventusa su nudili 35 miliona eura, uspjeli su se naći na nekoj sredini, te će Douglas Costa postati nogometaš Juventusa a cijena za njegov transfer će iznositi 40 miliona eura.

[su_live_koeficijenti]

Juventus je tako i oficijalno dobio dozvolu od minhenskog kluba da započne pregovore sa Douglasom Costom odnosno sa njegovim agentima što je i u izjavi za La Gazzetta dello Sport potvrdio i Juventusov sportski direktor Beppe Marotta.

>> Menadžer Donnarumme otkrio kako se prema njegovom igraču ponašao Milan!

Prije nego se transfer ozvaniči Juventus mora dogovoriti lične detalje sa Costom. Iz Juventusa će morati ubijediti Costu da u Juventusu neće moći imati veću platu nego u Bayernu, a Brazilac trenutno zarađuje 9 miliona eura po sezoni, koliko su spremni da mu ponude i u Torinu. Najplaćeniji igrač Juventusa trenutno je Gonzalo Higuain, koji zarađuje 15 miliona eura bruto.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!