NaslovnicaVijestiThibaut Courtois: Ovo je tajna Chelseajevog uspjeha

Thibaut Courtois: Ovo je tajna Chelseajevog uspjeha

Chelseaja večeras očekuje utakmica 20. kola engleskog Premiershipa protiv Tottenhama na White Hart Laneu od 21:00. Ekipa koju predvodi Antonio Conte trenutno se nalazi na prvom mjestu Premiershipa sa 49 bodova, i mnogi će vam reći da su upravo oni prvi favoriti za osvajanje titule ove godine u Premiershipu. U 19 odigranih utakmica upisali su 16 pobjeda, jedan remi i svega dva poraza. Vratar Chelseaja, Thibaut Courtois otkrio je za novinare koja je tajna Chelseajevog uspjeha u dosadašnjem dijelu Premiershipa.

tajna

Chelsea je također ekipa koja je primila najmanje golova u dosadašnjem dijelu Premiershipa, a zbog toga bi ponajviše trebali biti zahvalni sjajnom belgijskom vrataru Thibautu Courtoisu koji je za britanske novinare otkrio koja je tajna Chelseajevog uspjeha u dosadašnjem dijelu najkvalitetnije lige na svijetu.

“Ide nam jako dobro, ali pred nama su dvije teške utakmice, protiv Tottenhama i Leicestera, i nećemo već govoriti o naslovu. Pričekajmo barem do veljače da vidimo kako će biti. Da, može se reći da nam ide bolje nego što se očekivalo nakon loše prošle sezone. Imamo puno više bodova nego lani u ovo doba, pa čak i nego prije dvije godine, kad smo postali prvaci!”, riječi su Thibauta Courtoisa za list Times of India.

“Nije lako jer mnoge se momčadi brane protiv nas i teško ih je probiti.”

“Tajna? Novi sustav! Ne samo da dobro pokriva golmana, nego je bolji za momčad. Nakon teškog poraza od Arsenala odlučili smo prijeći na 3-4-3. Otad to stalno uvježbavamo.”

Drugoplasirani Liverpool na tablici Premiershipa ima pet bodova manje, ali i jednu utakmicu više. Na trećem mjestu nalazi se City sa 42 boda. Što se tiče kladionice Betfair, za njih je Chelsea također prvi kandidat za osvajanje ovogodišnjeg izdanja Premiershipa na kojeg nude koeficijent 1.57, a drugi favorit je Liverpool kojeg možete igrati po koeficijentu od 6.50.

KLADI SE NA PREMIERSHIP

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!