NaslovnicaVijestiThierry Henry imenovao pojačanje sezone u Premier ligi

Thierry Henry imenovao pojačanje sezone u Premier ligi

Thierry Henry imenovao pojačanje sezone u Premier ligi. Zavjesa je spuštena na još jednu sjajnu sezonu Premier lige. Sa utrkom za prva četiri koja se odvijala u nedelju, to nije bila baš najzanimljivija završnica, ali sigurno je bilo dovoljno drame koja nas je zabavljala tijekom proteklih osam ili devet mjeseci.

Thierry Henry imenovao

Također je došlo vrijeme sezone kada se dodjeljuju nagrade – gdje je N’Golo Kanteu vjerojatno ponestalo govora o prihvaćanju nagrada i pohvala koje su mu udijeljene ove sezone.

Nakon što je impresionirao Gary Nevillea i Jamie Carraghera na Sky Sportsu prošlog tjedna, The Sun je želio čuti Thierry Henryja što on misli o tome.

Kao što biste i očekivali, prvak Premier lige Chelsea je dominirao većinom dodijeljenih priznanja, ali bilo je još nekoliko iznenađenja.

[su_bet365__1m_spectacular]

Unatoč tome što je veliki obožavatelj Kantea, Henry je zapravo mislio da će njegov suigrač Eden Hazard biti ‘igrač sezone’.

“Objasnio sam ranije u sezoni da će N’Golo Kante biti dostojan pobjednik, a oduševljen sam što je netko sa nepopularne pozicije osvojio ovu PFA nagradu”, rekao je Henry.

“Mislio sam da će Eden Hazard uspjeti da osvoji, jer nikada nitko nije uspio da osvoji sa neke defanzivnije pozicije, ali vjerojatno je bilo teško izabrati između njih dvojice.”

“Ja bih se samo naklonio mladom mađioničaru Edenu, jer je došao do velikih golova u velikim utakmicama. Veliki golovi u velikim utakmicama osvajaju naslov – a on je učinio upravo to.”

Kante je postao prvi igrač od Eric Cantone koji je osvojio dva uzastopna naslova sa različitim timovima nakon što je prije 12 mjeseci osvojio sa Leicesterom i sada sa klubom sa Stamford Bridgea.

[su_euro_soccer_bonus]

Ali to još uvijek nije bilo dovoljno da bude okrunjen ‘Pojačanjem sezone’ u očima Henryja.

Iznenađujuće, bivši napadač Arsenala i Barcelone je bio još više impresioniran utjecajem Sadio Manea u Liveproolu.

“Sadio Mane u Liverpool. Žao mi je što nije završio sezonu zbog ozljede koljena, ali prije toga njegov utjecaj je bio ogroman.”

Također pročitajte: Ajax v Manchester United: Utakmica sezone za Jose Mourinha, može li mu Ajax poremetiti planove?

“Blizu je i pojačanje Uniteda, Zlatan Ibrahimović, ali bi ja ipak glasao za Sadio Manea.

“Njegova brzina, direktno trčanje, golovi i asistencije su Liverpoolu dale pravu snagu u napadu.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!