NaslovnicaVijestiTko će biti prvak ukoliko Rijeka i Dinamo budu imali isti broj...

Tko će biti prvak ukoliko Rijeka i Dinamo budu imali isti broj bodova?

Tko će biti prvak ukoliko Rijeka i Dinamo budu imali isti broj bodova? Velika borba u hrvatskoj ligi vodi se između Rijeke i Dinamo Zagreba. Ostalo je još sedam kola do kraja, a Rijeka ima pet bodova više od aktualnog prvaka Dinama. Da li Rijeka može izdržati, ostaje nam da vidimo do kraja.

Tko će biti prvak

Ukoliko Rijeka ostvari sve pobjede do kraja, to jest do 36. kola kada igraju sa Dinamom, oni će u taj dvoboj ući kao prvaci Hrvatske. Dok na drugoj strani Dinamo Zagreb želi da se konačni pobjednik i prvak odluči na Maksimiru.

Nadaju se da će rezultati Rijeke ići njima u prilog, a zatim u 36. kolu na Maksimiru da se odluči ovo sezonski prvak. Ukoliko ova utrka i borba završi sa istim brojem bodova, to jest ukoliko Rijeka u Zagreb dođe sa tri boda više, Dinamu neće biti dovoljna samo pobjeda u toj utakmici..

[su_euro_soccer_bonus]

Ako oba kluba završe sa istim brojem bodova, onda odlučuje broj bodova osvojen u međusobnim duelima, zatim golovi u međusobnim duelima, golovi u gostima između ova dva tima, postignuti golovi u cijelom prvenstvu, a ako je sve to jednako, onda je tu majstorica..

Dvije utakmice na Rujevici i Maksimiru su završile sa 1:1, Rijeka ima jednu pobjedu kod kuće (5-2). Bit će ovo težak posao za Dinamo. Ukoliko Rijeka dođe sa tri boda više na Maksimir, Dinamo će morati da pobijedi sa tri ili više golova razlike, ali ne smije primiti više od dva gola. Ovo će biti zaista težak zadatak za igrače Dinama, ali prvo se moraju posložiti sve kockice do te utakmice na Maksimiru.

Također pročitajte: Nevjerojatan dobitak na kladionici: Čekao Chelseaja i dobio 20.577 funti

Raspored obje ekipe:

Rijeka – Osijek (25.04)
Rijeka – Inter (29.04)
Lokomotiva – Rijeka (06.05)
Rijeka – Hajduk (13.05)
Slaven Belupo – Rijeka (17.05)
Rijeka – Cibalia (20.05)
Dinamo Zagreb – Rijeka (27.05)

Slaven Belupo – Dinamo Zagreb (25.04)
Dinamo Zagreb – Cibalia (29.04)
Inter – Dinamo Zagreb (06.05)
Split – Dinamo Zagreb (13.05)
Dinamo Zagreb – Istra (17.05)
Osijek – Dinamo Zagreb (20.05)
Dinamo Zagreb – Rijeka (27.05)

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!