NaslovnicaVijestiTolisso pred potpisom za Bayern?

Tolisso pred potpisom za Bayern?

Tolisso pred potpisom za Bayern? Njemački velikan, prema pisanju uglednog sportskog lista L’equipe je pokazao interes za kupovinu Corentina Tolissoa iz franscuskog Lyona. Nakon odlaska Xabi Alonsa ostalo je prazno mjesto na sredini terena, te kako Ancelotti nema povjerenja u mladog Renato Sanchesa odlučio je da obavi shopping u Lyonu.

Tolisso pred potpisom za Bayern?

Bayern Munchen u ovogodišnjem transfer roku obavlja kupovine od kojih će imati koristi u budućnosti. U klub su došli mladi i potencijalni igrači, Serge Gnabry, Sebastian Rudy i Niklas Sule. Zbog toga treba razumjeti interes Bayerna jer Tolisso ima samo 22 godine a već je dokazan na najvećm nivou a i investicija je za budućnost.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Tolisso slovi za jednog od najtalentivanijih srednjih veznih igrača u Francuskoj, reprezentativac je Francuske a od debija za Lyon sakupio čak 160 nastupa i za veznog igrača postigao je impresivnih 29 golova. Tolisso je prošle godine bio centimetre udaljen od prelaska u Napoli ali je na kraju transfer propao.

>> Silva pred vratima Milana

Ove godine ga u svojim redovima želi njemački velikan, a Bayern je klub koji se teško odbija. Tolisso bi mogao biti nagrađen za strpljenje pa bi tako umjesto u Napoliu trebao završiti u bavarskoj prijestolnici. Bavarci za njegove usloge Lyonu nude čak 40 miliona eura koje će Lyon teško odbiti. S tim iznosom bi Bayern izjednačio najveći transfer u historiji kluba, kada su za Javi Martineza izdvojili istu svotu 2011. godine.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!