NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Essien stiže u Rijeku?!

TRANSFER BOMBA: Essien stiže u Rijeku?!

Transfer bomba na Kantridi! Michael Essien, bivši nogometaš Chelseaja i reprezentacije Gane, na pragu je senzacionalnog prelaska u vodeću momčad HNL-a, Rijeku.

transfer bomba

Na Kantridi se očigledno više ne šale, te ozbiljno “pucaju” na prvi naslov prvaka u svojoj povijesti. Na Kantridi bi mogla da odjekne transfer bomba, pošto je Michael Essien, navodno, u pregovorima sa liderom HNL-a. Bez ikakve sumnje, bilo bi to daleko najveće ime ikad na hrvatskim terenima.

Essien, koji ima 34 godine, trenutno je bez kluba nakon što se ljetos rastao s atenskim Panatinaikosom.

Michael Essien dokazana je klasa koja bi i u ovim godinama (34) dominirala u HNL-u. Riječ je o veznjaku koji je branio boje Lyona, Chelseaja i Milana, a proteklu sezonu odradio u Panathinaikosu. Nekadašnji reprezentativac Gane još od rujna nema klub, no iskusni bi veznjak HNL mogao odraditi bez ikakvih problema. I biti prevaga Rijeke u proljetnom dijelu sezone…

Bivši reprezentativac Gane dres Chelseaja nosio je čak 9 godina, i za to vrijeme upisao 256 nastupa i 25 golova za Bluese u svim natjecanjima.

Iako je prijelazni rok u Hrvatskoj završen, ukoliko uspije dogovoriti sa rukovodstvom kluba s Kantride, Essien bi bez problema mogao biti registriran za nastavak prvenstva, u kojem je upravo Rijeka lider i ne zna za poraz u dvadeset odigranih kola.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!