NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Andre Silva već napušta Milan, Real Madrid kupuje brazilskog tinejdžera...

Transfer glasine: Andre Silva već napušta Milan, Real Madrid kupuje brazilskog tinejdžera za 50 miliona eura, Herrera na meti kluba iz Španije

Transfer glasine: Andre Silva već napušta Milan, Real Madrid kupuje brazilskog tinejdžera za 50 miliona eura, Herrera na meti kluba iz Španije! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Barcelona i Arsenal zainteresirani su za napadača Milana Andrea Silvu nakon odlične forme sa talijanskim klubom u Europa ligi, izvještava CalcioCercato. Iako bivša zvijezda Porao nije pronašla pravu formu u Serie A, njegova forma je odlična u Europskoj ligi – gdje je postigao šest golova u sedam utakmica, te je zbog toga pokrenuo interes drugih klubova, prije svega Barcelone i Arsenala. Oba kluba smatraju ga kao dobar izbor za backup opciju napadača, s obzirom da Silva ne bi imao ništa protiv sjedenja na klupi.

[su_no1forfootball]

Real Madrid je blizu potpisivanja tinejdžera Palmeriasa koji igra na poziciji veznog igrača, Alana, javlja španjolski AS.
Alan igra u impresivnoj formi za Brazilsku reprezentaciju u Indiji na Svjetskom prvenstu za igrače do 17 godina.
Međutim, u Madridu se nadaju kako će Alana naredno ljeto dovesti za dosta manji iznos te ga automatski priključiti B timu Reala, Castilli.

>> Arsene Wenger je svo vrijeme lagao: Nikada nije ni ponudio novi ugovor zvijezdi svog tima

Barcelona se priprema za transfer Manchester Unitedovog veznjaka Andera Herreru, javlja Don Balonu pozivajući se na izvore u Daily Expressu. Katalanski klub očito je identificirao Španjolca kao dugoročnu zamjenu za Andres Iniesta i mogao bi iskoristiti priliku te dovesti Herreru već u januaru, jer igraču Uniteda uskoro ističe ugovor sa klubom.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!