NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Arsenal i Tottenham se bore za nekada najboljeg igrača Premier...

Transfer glasine: Arsenal i Tottenham se bore za nekada najboljeg igrača Premier lige, Barca kupujue defanzivca, zvijezda Bayerna napušta klub

Transfer glasine: Arsenal i Tottenham se bore za nekada najboljeg igrača Premier lige, Barca kupujue defanzivca, zvijezda Bayerna napušta klub! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Arsenal i Tottenham u direktonoj su borbi za nekada najboljeg igrača lige i igrača Leicester Citya, Riyad Mahreza, navodi The Sun.
Reprezentativac Alžira nije uspio osigurati transfer sa stadiona King Power tijekom ljeta, budući da Roma nije željela da plati onoliko koliko su Lisice tražile za njega. A sada su veliki rivali iz sjevernog Londona uključeni u borbu bi ga doveli do glavnog grada u januaru 2018. godine.

>> Lažni Cristiano Ronaldo uhapšen na terenu protiv Getafea: Da li je on igrao od početka sezone?

Barcelona je ušla u utrku kako bi potpisala braniča Southamptona Virgil van Dijka, javlja Sunday Mirror.
Skauti saa Camp Nou gledali su Van Dijk tijekom pobjede Nizozemske pobjede nad Švedskom i sada ozbiljno razmišljaju o transferu za braniča koji virjedi oko 50 milijuna funti.

Igrač Bayern Münchena James Rodriguez razmišlja o preseljenju u Orlando City ili New York City FC, javlja Don Balon.
Kolumbijski reprezentativac se pridružio Bayernu na dvogodišnju posudbu iz Real Madrida prošlog ljeta, ali otkaz menadžera Carlo Ancelottija  naveo je Jamesa na ovakav potez. James bi mogao potpisati s Orlandom kao zamjena za Kaku koji je izjavio da uskoro napušta klub.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!